Het kan in AlmereNieuwsNieuwsAcht dagen kermis in Almere Centrum

Acht dagen kermis in Almere Centrum

Kermis Esplanade

De kermis op de Esplanade in Almere Centrum duurt dit jaar drie dagen langer dan voorheen. Goed nieuws dus voor echte kermisliefhebbers! De najaarskermis start op woensdag 20 september en duurt tot en met woensdag 27 september. Dat betekent ook een extra eurodag! Zowel op de eerste als de laatste kermisdag zijn de meeste attracties voor € 1,00 toegankelijk of met één euro korting.

Natuurlijk is er weer voor ieder wat wils: van stoere attracties als de Heartbreaker, Hollywoodstar en de Beach Breaker tot de Mini Jets en de kindertrein voor de kleine kermisfans. Voor echte zoetekauwen ontbreken de suikerspin- en popcornkraam en de poffertjes- en oliebollentent natuurlijk niet. Ook is er een meet & greet met een Dino voor stoere kids en met Paw Patrol voor fans van deze leuke hondjes.

Meet & Greet
Op vrijdagavond 22 september om 19.00 uur bezoeken de hondjes van Paw Patrol de kermis en op zaterdag 23 september om 15.00 uur loopt er een heuse Dino over de Esplanade. Alle fans van Paw Patrol en dino’s mogen dan met hun helden op de foto.

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start en eindigt met de eurodag. Op woensdag 20 en 27 september zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 per persoon of met € 1,00 korting. Ook zijn er speciale kortingsbonnenboekjes verkrijgbaar. Deze kortingsbonnen kunnen  tevens 24 uur per dag gedownload worden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden
De kermis in op de Esplanade in Almere Centrum is van woensdag 20 tot en met dinsdag 26 september geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Op woensdag 27 september is de kermis geopend van 13.00 tot 22.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl