Leuke en mooie ideeën via Padlet

In deze tijd waar je goed moet nadenken of dingen door kunnen gaan met inachtneming van de coronamaatregelen, zijn er ook heel veel mooie initiatieven en acties (ook landelijk) ontstaan die Almeerders met elkaar verbinden, zorgen voor een hart onder de riem en waar oog is voor elkaar!

Deze mooie initiatieven hebben wij gebundeld en toegankelijk gemaakt voor alle Almeerders. Hiervoor hebben we een Padlet gemaakt.

Je kunt hier nieuwe ideeën opdoen en nog praktischer, je kunt er je ideeën op zetten en toegankelijk maken voor anderen. Je kunt een gratis account aanmaken, maar dat hoeft niet. Wijzigingen worden direct verwerkt, dus is de Padlet altijd actueel. Er iets op zetten is heel simpel. Dubbelklik op een leeg stukje en links bovenin verschijnt een venster. Je kunt video’s plaatsen, tekst typen/plakken, een link naar een website delen of een audiobericht opnemen. Door middel van een hartje kun je een bericht leuk vinden. Zo kun je zien welke ideeën populair zijn. Onder elk idee is het mogelijk een opmerking te plaatsen, mocht dat nodig of nuttig zijn.

Voor vragen of opmerkingen over de Padlet, kun je contact opnemen met Vanessa via vsteenbergen@deschoor.nl.

Help jij ook mee de Padlet te vullen met leuke en goede ideeën? Veel plezier met de Padlet!