Het kan in AlmereNieuwsNieuwsAlmere Centrum Klantenkaart…

Almere Centrum Klantenkaart gelanceerd tijdens Midland Classic Show en Streekparade

Afgelopen zondag werd de Almere Centrum Klantenkaart officieel gelanceerd tijdens de Midland Classic Show en Streekparade in het centrum van Almere. Nik Smit, directeur van Almere City Marketing en VVV Almere, en Olivier Sabbé, voorzitter van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA), overhandigden het eerste exemplaar symbolisch aan Tim Coronel bij zijn Dakarbuggy op de Grote Markt. Daarna ging een flyerteam op pad om het publiek over de voordelen en services van de kaart te informeren. De Almere Centrum Klantenkaart kan gratis worden opgehaald bij VVV Almere aan De Diagonaal 199.

“De animo voor de klantenkaart is groot,” aldus Martin Ort, directeur van de OVSA. “Er zijn al ruim 1100 kaarten aangevraagd.” Op vertoon van de Almere Centrum Klantenkaart mogen klanten gratis gebruik maken van de toiletten van 2theloo aan De Diagonaal 34 en hun kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee met de Kindertrein, die rijdt op woensdag, zaterdag en zondag. Verder profiteren kaarthouders regelmatig van VIP treatments en speciale extra’s tijdens evenementen in Almere Centrum. Iedereen die vóór 31 oktober 2016 zijn of haar gratis Almere Centrum Klantenkaart aanvraagt, maakt tevens kans op een dagje shoppen in Almere Centrum met een personal shopper, shoptegoed ter waarde van € 350,- én een leuke reportage in de wintereditie van Lifestyle Almere.

Klanten van Almere Centrum die ook willen profiteren van extra voordeel en services, kunnen zich aanmelden via www.almerecentrum.nl. Onder het kopje ‘aanbiedingen’ zijn de meest actuele voordelen steeds zichtbaar. Na aanmelding via de website kan de Almere Centrum Klantenkaart worden opgehaald bij VVV Almere aan De Diagonaal 199.