Het kan in AlmereNieuwsVrije tijdEvenementenEerste namen ZAND 2019 bekend

Eerste namen ZAND 2019 bekend

zand 2019

De datum van de 12e editie was al even bekend (24 augustus 2019), maar verder was het even stil. Waarom? Omdat de organisatie bezig was met een compleet vernieuwd Strandfestival ZAND!

En dat betekent? Natuurlijk nog steeds de beste artiesten van Nederlandse bodem, met dit jaar optredens van André Hazes, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Ronnie Flex & Deuxperience! Maar ook twee extra podia met ieder een eigen muzikaal thema.

Speciaal voor de dance-liefhebbers is er ZAND Danst: een area met de hele dag bekende DJ’s en dancemuziek. ZAND Danst is met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand dansen op platen van onder meer 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam. Dé ideale plek om het ultieme zomergevoel nog één keer te beleven!

Zin om lekker los te gaan op foute hits? ZAND Feest is waar je moet zijn! Hier is het de hele dag party. Meezingers, -springers, foute dansmoves en vooral heel veel gezelligheid. Een dagje Strandfestival ZAND is niet compleet zonder een bezoek aan deze knotsgekke area! Met optredens van onder andere Tino Martin, Snollebollekes en Wipneus & Pim.

De Vroege Vogel kaartverkoop voor deze vernieuwde editie op 24 augustus start donderdag 7 februari.

Meer informatie: www.strandfestivalzand.nl