Kom feestshoppen in Almere! In het centrum vindt je meer dan 400 winkels van verschillende topmerken waar je terecht kunt om even heerlijk te shoppen. Almere Centrum is 7 dagen per week geopend en heeft zelfs een extra koopavonden. Genoeg tijd om jouw kerstcadeau’s te vinden.


Grote merken en winkels

Almere Centrum heeft enorm veel te bieden.┬áJe vindt hier grote warenhuizen in overvloed, zoals Hudson’s Bay, Primark, Mango en The Sting, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, woonaccessoires, speelgoed, juwelen en nog veel meer! Wil je profiteren van leuke kortingen? Vraag dan de Almere Centrum Klantenkaart aan.

7 dagen per week geopend

De winkels zijn zeven dagen per week geopend, ook op zondag! Elke donderdag is het koopavond tot 21.00 uur. Daarnaast zijn er extra koopavonden op maandag 4 december en vrijdag 22 december. Zet het alvast in je agenda!

feestshoppen-op-de-diagonaal_eljee-bergwerff-photography_rv-met-naamsvermelding
feestshoppen Almere

Feestkalender

Vanaf 1 december t/m 24 december heeft Almere Centrum elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting of leuke inspiratie: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten! Open iedere dag een vakje en doe mee. Volg Almere Centrum op Instagram en bekijk de hele feestkalender.

Bereikbaarheid

Het centrum van Almere is goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Zodra je station Almere Centrum verlaat, sta je aan het begin van het centrum. Vanaf kan het winkelplezier starten. Ben je met de auto? Er zijn meerdere parkeergarages waar je 24 uur per dag de auto kwijt kunt. Lees meer over de bereikbaarheid.


Kerstactiviteiten

De hele maand december vinden er leuke kerstactiviteiten plaats in Almere Centrum. Doe mee met schaatsclinics die elke woensdagmiddag gegeven worden op het Schipperplein of wandel mee met de Stadswandeling by night. Ga op de foto in winterse sferen tijdens Winter Wonderland. Zelfs na kerst is er nog genoeg te doen, en veel kinderactiviteiten! Benieuwd naar alle kerstactiviteiten? Bekijk dan de evenementenkalender.

almere-on-ice