Het kan in AlmereNieuwsNieuwsGemeente Almere feliciteert haar…

Gemeente Almere feliciteert haar FD Gazellen Awards winnaars

bedrijventerreinen almere

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De in Almere gevestigde bedrijven Olgreen, Mascot Online, Innovactory en Lydis behoren dankzij hun uitstekende groeicijfers tot de winnaars van deze awards.

Olgreen
Olgreen is een detacheringsbureau voor IT-ers op hoog niveau en is inmiddels gegroeid naar 49 medewerkers, waarvan 19 in en uit Almere. Oprichter Casper Vos is een echte Almeerders en genoot zijn eigen opleiding bij het IIE in Almere. Hij startte vijf jaar geleden Olgreen en kiest voor een benadering waarbij hij al zijn medewerkers geregeld kan bezoeken en spreken, ondanks dat zij door het hele land geplaatst zijn. Ook in 2017 ontving Olgreen de FD Gazellen Award. Olgreen is gevestigd in het WTC Almere.

Mascot Online
Macot Online is afkomstig uit Nijkerk en zit sinds mei 2018 in Almere, wat voor Amsterdammer Rutger Gilles een aangename reistijdverkorting betekent. Bryan van Dijk is mede-eigenaar en neemt zijn oude judo topsportmentaliteit mee in zijn ondernemerschap. Van Dijk won een bronzen medaille bij het EK 2006 en nu dan, met zijn compagnon een FD Gazellen Award. Mascot Online levert vooral bussines-to-business en kent een heel groot assortiment.

Innovactory
Innovactory is in 2013 opgericht door een team van voormalige TomTom medewerkers. Bij Innovactory gebruiken ze hun expertise om innovatieve applicaties, om mensen duurzamer te laten reizen, te ontwikkelen op het slimme mobiliteitsgebied. Bij Innovactory geloven ze dat toekomstige mobiliteit zal worden bepaald door wereldwijde megatrends zoals verstedelijking, vervuiling, congestie en connectiviteit. Het gaat de hele manier veranderen waarop we van A naar B reizen en die verandering zal een heel nieuw ecosysteem van persoonlijke mobiliteit creëren. Voor Innovactory is het de tweede keer dat zij de FD Gazellen Awards in ontvangst mogen nemen.

Lydis
Lydis, gestart in 2013, is een specialist op het gebied van (IP) communicatie-oplossingen. Lydis levert een compleet en complementair assortiment gebaseerd op IP. Hierbij wordt zeer nauw en professioneel samengewerkt met belangrijke fabrikanten zoals 2N, Algo, Caretech, Panasonic, Patton, Spectralink en Yealink. Oprichter Cor Heide woont op een steenworp afstand van het kantoor dat sinds kort op de Jool-Hulstraat 16 is gevestigd.

Meer informatie: www.fd.nl