Het kan in AlmereNieuwsVrije tijdArchitectuurHet kasteel van Almere uit chocolad…

Het kasteel van Almere uit chocolade bouwsteentjes

Kasteel Almere uit chocolade bouwsteentjes_Roxanne Overdijk

Almere, 21-04-2016 – Bij VVV Almere is een replica van Kasteel Almere te bewonderen. Het is nagebouwd met Almeerse bouwsteentjes en gemaakt door Chocolaterie Brouwer. Het kasteel van chocolade is te bewonderen tot en met Pinksteren. Degene die raadt uit hoeveel chocoladebouwsteentjes het kasteel bestaat, wint een miniversie van het chocoladekasteel en een workshop voor twee personen bij Chocolaterie Brouwer.

Doe mee met de actie
Kom langs bij VVV Almere en raad hoeveel bouwsteentjes zijn gebruikt. Degene die het dichtste bij het juiste aantal zit krijgt een miniversie van het chocoladekasteel en een workshop voor twee personen bij Chocolaterie Brouwer. Het kasteel weegt ongeveer 80 kilo en is 90 centimeter lang, 65 centimeter breed en 80 centimeter hoog en is te bezichtigen tot en met tweede pinksterdag.

Almeerse bouwsteentjes
Chocolaterie Brouwer maakt sinds 2014 Almeerse bouwsteentjes. Een streekproduct van pure, melk en witte chocolade, massief of gevuld. De bouwsteentjes worden verkocht bij VVV Almere aan de Diagonaal 199 in Almere Centrum. Een doosje Almeerse bouwsteentjes is verkrijgbaar vanaf € 8,95.