Het kan in AlmereNieuwsNieuwsHip vergaderen in Almere

Hip vergaderen in Almere

Vergaderen in Almere was nog nooit zo leuk geweest. Met de opkomst van ZZP’ers komen er steeds meer locaties in Almere bij waar jij met je laptop aan de slag kunt of een vergadering kunt organiseren. Benieuwd naar waar dat mogelijk is? Lees dan snel verder!

Boathouse
Bij deze prachtige locatie aan het water kun je niet alleen heerlijk terrassen en lekker eten, maar ook vergaderen. Geschikt voor iedere meeting beschikt Boathouse over diverse vergaderruimtes. Zorg je ervoor dat je niet te veel wordt afgeleid door het mooie uitzicht? Ook is het mogelijk om vergaderingen te combineren met activiteiten, water en natuur uitstapjes. Zo tover jij je gewone werkdag al heel snel om in een unieke beleving aan de Noorderplassen.

Drijfveer
Ben je die led-lampen en standaard kamerplanten ook wel eens zat? Ga dan vergaderen bij de Drijfveer. De groene vergaderlocatie zal je nieuwe ingevingen en inspiratie geven tijdens je vergaderbijeenskomst. Verras je collega’s met een inspirerende combinatie van design, natuur en moderne faciiteiten. Wist je dat je bij deze unieke locatie ook duurzaam bezig bent als je in overleg gaat? Alle koffie, espresso’s en cappuccino’s zijn namelijk fairtrade. De energie die je bovendien gebruikt is zelf snel regelbaar en CO2 neutraal. Geniet van vers fruit uit de Flevopolder en maak gebruik van de 100% plantaardige catering.

Inspiratie Pakhuis
Ontdek Inspiratie Pakhuis: een uniek concept waar jij zelf bepaalt wat je voor het gebruik van de ruimtes betaalt. Dat lees je goed! Bij deze locatie mag jij zelf bepalen wat je betaalt voor wat je de locatie waard vindt. Klanttevredenheid en gastvrijheid is waar Inspiratie Pakhuis volledig om draait en uitstraalt. En wist je dat er een gedeelte ook aan het goede doel Stichting Kanjer Wens wordt gedoneerd? Tijdens het vergaderen help je dus eigenlijk ook anderen!

Het groene geheim
Voor zowel teambuilding dagen als vergaderingen en brainstormsessies kun je terecht bij Het Groene Geheim. Deze locatie staat voor een oase van rust en biedt genoeg ruimte voor jou en al je collega’s. Ontdek de multifunctionele vergaderruimtes en doe nieuwe inspiratie op tussen het groen in Almere.

DeVLOER
Vergaderlocatie DeVLOER draagt bij aan een open communicatie en laat mensen samen balanceren op het randje van hun comfortzone. Kan jouw team ook wel een energieke boost gebruiken? Dan ben je voor teamontwikkeling daar op het goede adres! Geniet van lokale catering en of kom in thema vergaderen. Kies voor een van de interactieve workshops of voor een barbecue om de vergadering mee af te sluiten. Je huurt hier geen locatie, maar een ware belevenis!

World Trade Center Almere
Het WTC in Almere biedt jou tijdens het vergaderen een uniek uitzicht over heel Flevoland. Gastvrijheid en professionaliteit staat in hoog vaandel bij het WTC. De keuze in ruimte, setting, banqueting en ontvangst is reuze. Van afspraak tot congres, het WTC zal zeker met je meedenken hoe jij dat het beste kunt organiseren. Het WTC gebouw zit direct naast het treinstation Almere Centrum en biedt voldoende parkeergelegenheden, wat het voor iedereen toegankelijk maakt!

Loetje
Een goed portie biefstuk tijdens het vergaderen. Lijkt dit jou wel wat? Dan ben je bij Loetje aan het goede adres! Amsterdams biefstukconcept Loetje heeft vorig jaar haar deuren aan het Mandelaplein geopend. Direct naast het station kun je op de eerste verdieping van het restaurant een zaal huren, waar uiteraard een lunch, borrel of diner erbij kan worden besteld. Op elke locatie hanteert Loetje een andere stijl, die met locatie zelf te maken heeft. Komt er bezoek van ver af? Boven Loetje zit een hotel gevestigd: een perfecte, relaxte uitvalbasis na een lange dag vergaderen.

Flexizone
Zoek je echt een ruimte meebeweegt met de uitgangspunten van jouw bedrijf? Flexizone stelt zich letterlijk flexibel op en helpt jou maar als te graag aan een vergaderruimte die aan al jouw eisen zal voldoen. In Almere biedt Flexizone jou ook de mogelijkheid om in contact te komen met creatieve zzp’ers en jonge ondernemers. Maak van de diverse opslagruimtes gebruik om je inboedel of permanente opslag voor goederen, materialen of producten van je bedrijf kwijt te kunnen.

Places to work
Dit is niet zomaar een vergaderlocatie! Places To Work stelt zich namelijk op als schakel om jouw startup naar een hoger niveau te tillen. Maak gebruik van extra faciliteiten en kom in contact met een expert, mentor, begeleider, investeerder of coach. Naast begeleiding raak je ook gemakkelijk in contact met andere ondernemers. Door jezelf te verbinden met anderen kom je erachter dat de oplossing soms dichterbij is dan je denkt.

Van der Valk
Neem je laptop mee en trakteer jezelf op een goed ontbijt bij Van der Valk. Het hotel wat net naast de snelweg te vinden is biedt jou voldoende ruimte om een dag aan de slag te gaan. Kom je met een grote groep vergaderen? Dan kun je kiezen uit diverse pakketten en zalen om het jou en je team zo comfortabel mogelijk te maken. De keuze is reuze. Van business borrel tot luxe diner arrangement kun je terecht bij deze Nederlandse hotelketen.

Apollo hotel
Het unieke hotel, gecombineerd met het restaurant Bierfabriek bevindt zich midden in Almere Centrum. Zoek je een activiteit om de sfeer en het vertrouwen binnen het team te vergroten? Dan kun je bij Apollo terecht. Ook is het mogelijk om de interactie met je team op het water voort te zetten. Of je nu wilt ontspannen, effectief aan de slag wilt gaan of iets actiefs wilt doen: Apollo biedt voldoende mogelijkheden die op jouw wens inspelen. Na de vergadering een stukje zeilen of sloep varen? Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten en sluit je dag met lokaal bier en een biologisch kippetje in De Bierfabriek.