Het kan in AlmereNieuwsNieuwsHolland Cup met Pasen van start in…

Holland Cup met Pasen van start in Almere

Holland Cup Almere

Op zaterdag 20 en zondag 21 april wordt de Holland Cup voor de 29e keer georganiseerd in Almere. De Holland Cup is een internationaal jeugdvoetbaltoernooi, waar ruim 200 teams uit 12 landen aan meedoen en wordt georganiseerd door de Almeerse voetbalverenigingen FC Almere, ASC Waterwijk, Sporting Almere en AS’80. Het toernooi vindt ook op de velden van deze voetbalverenigingen plaats. Deelnemers komen uit Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland, België, Tsjechië, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Italië.

Op vrijdag 19 april vindt de openingsceremonie van de Holland Cup plaats bij Almere City FC tijdens de wedstrijd Almere City FC – Telstar. Kaarten voor deze voetbalwedstrijd zijn verkrijgbaar op de website van Almere City FC. De Holland Cup zelf is het hele weekend gratis te bezoeken bij de genoemde voetbalverenigingen. Elke voetbalvereniging heeft op de zondagmiddag een eigen afsluiting, waar elke deelnemer een medaille krijgt. In totaal worden er ruim 4000 gasten verwelkomd in Almere. Deze verblijven onder andere in het Oostvaarders College Almere.

Meer informatie: www.holland-cup.nl

Wil je 4 kaarten winnen voor Almere City FC – Telstar? Doe dan mee met de winactie. Tijdens de rust van deze wedstrijd wordt de openingsceremonie gehouden.