Het kan in AlmereNieuwsNieuwsKermis Almere Haven

Kermis Almere Haven

kermis almere

In de tweede week van de meivakantie kunnen Havenaren hun hart weer ophalen op de kermis. Van woensdag 3 tot en met zondag 7 mei is er kermis in de Schoolstraat in Almere Haven. Het wordt dit jaar een gezellige familiekermis met attracties voor het hele gezin. Zo zullen de Skeeball, de Pusher, de Trampoline, de Kindermolen, het Voetbalspel en het Funhouse niet ontbreken. Evenals de Nougat- en gebakskraam en de Suikerspinnenkraam. Daarnaast komen de onhandige tv-klussers Buurman en Buurman op vrijdag 5 mei naar de kermis voor een meet & greet met de allerkleinsten. En zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor één euro toegankelijk.

Meet & Greet
Ook aan de kleine kermisfans is gedacht. Op vrijdagavond 5 mei om 19.00 uur komen Buurman en Buurman naar de kermis voor een fotomomentje met deze onhandige klussers.

Woensdag is Eurodag
Op de eerste kermisdag in Almere Haven, op woensdag 3 mei, is het Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor slechts één euro of met één euro korting toegankelijk.

Download nú kortingsbonnen
Om het bezoek aan de kermis nog aantrekkelijker te maken, kun je gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen kun je 24 uur per dag downloaden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden
De kermis in Almere Haven is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl