Het kan in AlmereNieuwsAlmere PoortKermis in Almere Poort op nieuwe…

Kermis in Almere Poort op nieuwe locatie bij Homerusmarkt

kermis almere

De kermis komt weer naar Almere Poort. In plaats van aan het eind van de zomervakantie is er nu kermis voorafgaand aan de herfstvakantie. Ook de locatie is nieuw. Van woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober is de knusse familiekermis van Almere Poort te vinden bij de Homerusmarkt. Met ook dit keer weer voor ieder wat wils: van eendjes vissen voor kids tot de stoere Heartbreaker en Break Dance voor jongeren en volwassenen. En voor de echte zoetekauwen ontbreken de suikerspinnen en de popcornkraam natuurlijk niet! 

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start met de vertrouwde Eurodag. Op woensdag 18 oktober zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 per persoon of met € 1,00 korting. Om het bezoek aan de kermis ook op de andere dagen aantrekkelijk te maken, zijn er in Poort speciale kortingsbonnen verkrijgbaar. Deze kortingsbonnen kunnen ook 24 uur per dag gedownload worden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden
De kermis in Almere Poort is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur, op zondag van 13.00 tot 21.30 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl