Het kan in AlmereNieuwsNieuwsNational Glamourday in Almere…

National Glamourday in Almere Centrum

Zaterdag 6 april is het zo ver! Dan kan jij je zomergarderobe met veel korting inslaan. Op vertoon van de 4e editie van Glamour krijg je bij veel winkels korting. Om te profiteren van de korting in jouw favoriete winkelgebied, kunnen wij je alvast verwijzen naar de volgende shops.

Naast alle mooie behandelingen, biedt Cream Beauticians ook professionele producten aan waarmee je de spa thuis kunt vervolgen. Gebruik de producten van een expert en shop met 20% korting op het gehele assortiment, met uitzondering van de behandelingen.

Het Canadese warenhuis Hudson’s Bay biedt daarbij op vertoon van de Glamour 20% korting op een groot deel van het assortiment die jij gegarandeerd in je lente- en zomercollectie wilt toevoegen! Dat is nog eens een goeie start van de lente!

H&M fans opgelet: de gehele collectie is tijdens deze National Glamourday met 20% aan te schaffen. Laat je nu alvast inspireren en dan zien wij je graag terug op 6 april in het stadscentrum!

Nieuwe technologie nodig in huis? De Media Markt geeft tijdens deze winkeldag 20% korting op veel producten van Remington, HP, Harman Kardon en Braun.

Staat jouw favoriete winkel er nog niet tussen? Wees niet getreurd: want er doen nog veel meer andere shops mee! Klik hier om erachter te komen welke 21 winkels er totaal allemaal meedoen aan de National Glamourday in Almere.