Het kan in AlmereNieuwsVrije tijdEvenementenNickelodeon Familie Festival

Nickelodeon Familie Festival

Nickelodeon Festival

Op zondag 26 augustus vindt op het Almeerderstrand de allereerste editie van het festival plaats dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor hun ouders! Niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, Djamila, Kraantje Pappie, Vinchenzo, Famke Louise, Gierige Gasten en STUK (DJ-sets) verzorgen een spetterend live-optreden op één van de drie podia.

Geniet van vette muziek, ontmoet je helden en speel tot je niet meer kunt
Naast de eerder genoemde artiesten treden ook Kaj van der Voort, Yosina en Hello August op. Ook kun je op het festival in het speciale meet & greet-gedeelte de hele dag door jouw helden ontmoeten en natuurlijk met ze op de foto! O.a. Musical.ly-ster Nina Schotpoort, Nickelodeon-hosts Iris Hesseling, Nienke van Dijk en Stef Poelmans, maar ook de pups van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants, Shimmer & Shine, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora en Diego en de cast van De Ludwigs zijn van de partij. Liever spelen en dingen doen? Neem een ritje in het reuzenrad, waag een sprong op één van de talloze springkussens of speel op het heerlijke strand van Almere. Een festival is natuurlijk niet compleet zonder goed eten en drinken: de verschillende foodtrucks bieden een ruime keuze aan gezond en lekker eten. Voor ieder wat wils dus!

Voor de allerkleinsten is er een Nick Jr.-gedeelte waar niemand minder dan Nick Jr.-gezicht Kim Kötter zal gaan voorlezen en kinderen zich kunnen vermaken in de PAW Patrol playzone. Ook kinderheld Dirk Scheele is te zien met een muzikaal optreden.

Het Nickelodeon Familie Festival duurt van 10.00 tot 18.30 uur. Op www.nickelodeon.nl/festival staat binnenkort alle programma-informatie over artiesten en activiteiten die gaan plaatsvinden op het festival.