Het kan in AlmereNieuwsNieuwsNickelodeon Festival

Nickelodeon Festival

Na een daverend succes trekt het Nickelodeon Festival voor de tweede keer naar Almere. Nickelodeon Festival is hét festival voor jong en oud. Een echt gezinsuitje dus! Woon dit jaar unieke liveoptredens bij van onder andere Kalvijn, MAAN, Broederliefde, Ronnie Flex & Deuxperience, Stuk TV, Stefan & Sean, 4Life en het duo Mylène en Rosanne. Het gehele festival zal gepresenteerd worden door Kaj van der Voort, Wout Verstappen, Nienke van Dijk en Sterre Koning. Maak gebruik van de meet & greets en ontmoet Kalvijn, Stefan de Vries en de Nederlandse gamer/ YouTuber Ronald. Ga op de foto met Spongebob en leer vloggen met DiiggyS. Lijk het jou wel wat om later als DJ aan de slag te gaan? Ontdek jouw eigen talent bij de workshop die wordt gegeven door de Herman Brood Academie.

Naast deze unieke liveoptredens, meet & greets en interactieve workshops kun jij je ook de hele dag uitleven op de verschillende springkussens van Paw Patrol, Spongebob, Peppa Pig Maze en Blaze. Durf jij het avonturen parcours van Center Parcs te beklimmen? En wie van jouw vrienden of familieleden is de ‘Last One Standing’? Leef je uit op de mega stormbaan of maak een rondje in het reuzenrad. Bij de silent disco bepaal jij helemaal zelf wat voor muziek je wilt horen! Maak zelf muziek bij de Muziekids Studio of daag jezelf uit op de unicorn rodeo.

De kaartjes zijn vanaf €20,95 te koop. Haal snel je laatste tickets, want de verkoop gaat hard! Meer informatie vind je op: http://festival.nickelodeon.nl/