Het kan in AlmereNieuwsWonenZelfbouwNieuwe kavels Homeruskwartier…

Nieuwe kavels Homeruskwartier Centrum

tips zelfbouw in almere

Wil je je eigen huis bouwen? In Almere Poort komen 6 kavels beschikbaar in het Homeruskwartier. Je hebt tot 20 juni 17.00 uur om je in te schrijven voor de loting waarvan de uitslag al 22 juni bekend wordt gemaakt! 

De kavels variëren in grootte van 165 tot 187 m2 en je bouwt aaneengesloten met de buren. De kavels bevinden zich in een levendige omgeving in het hart van Almere Poort en je hebt een parkeerplaats op je eigen terrein. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Ik Bouw Mijn Huis In Almere.

Lotingsprocedure Het Laar en Homeruskwartier Centrum
De lotingsprocedure voor de kavels in Het Laar en Homeruskwartier Centrum is aangepast. Om zoveel mogelijk gegadigden hun eerste keus te kunnen geven, wordt er toegewezen in plaats van gekozen. Dat zit zo: de notaris bepaalt via een loting de volgorde waarin de kavels worden toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van je 1ste kavelkeuze. Als niet alle kavels zijn toegewezen, dan volgt een volgende toewijzingsronde waarin wordt gekeken naar je 2e keuze, respectievelijk 3e keuze.