Het kan in AlmereNieuwsNieuwsAlmere Cityguide uitgedeeld…

Almere Cityguide uitgedeeld tijdens Landelijke Veiligheidsdag

veiligheidsdag Almere 2017

De nieuwste Almere Cityguide is uit. Deze handige, kleurrijke gids vol inspiratie werd tijdens de Landelijke Veiligheidsdag gepresenteerd aan het aanwezige publiek en uitgedeeld door Mark Pol, wethouder van Financiën en Economische Zaken en Nik Smit, directeur van Almere City Marketing. Het eerste exemplaar werd door studenten van het ROC van Flevoland abseilend naar beneden gebracht vanaf het dak van de bioscoop.  De gids staat vol tips over de recreatiemogelijkheden in Almere en is gratis verkrijgbaar bij VVV Almere.

De Almere Cityguide is ontwikkeld door Almere City Marketing in nauwe samenwerking met de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA). Wethouder Mark Pol: “Toerisme wordt steeds belangrijker voor Almere en deze gids laat mooi zien wat we de toerist en recreant allemaal te bieden hebben. De stad kent naast de bekende plekken nog vele verborgen pareltjes die klaar zijn om ontdekt te worden.” Nik Smit: “De gids is weer helemaal geactualiseerd en staat vol tips voor een dagje uit in Almere. Van shoppen in Almere Centrum tot alle watersportmogelijkheden in de stad. Ook alle overnachtingsmogelijkheden, cafés en restaurants staan erin vermeld.” Martin Ort, directeur van de OVSA vult aan: “Dit maakt de gids niet alleen interessant voor toeristen, maar zeker ook voor Almeerders die willen weten wat de stad allemaal te bieden heeft. De gids is echt een prachtig visitekaartje van de stad.”

De Almere Cityguide is zowel Nederlands- als Engelstalig en gratis verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199. Ook ligt de gids in diverse winkels in Almere Centrum en op alle toeristische locaties in de stad en regio.

Studenten van de opleiding Veiligheid & Vakmanschap (VEVA) van het ROC van Flevoland waren aanwezig tijdens de Landelijke Veiligheidsdag en gaven demonstraties in abseilen. Zij brachten het eerste exemplaar naar beneden vanaf het dak van Kinepolis op het Forum in Almere Centrum.

Foto: Maarten Feenstra