Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

18 resultaten

Culturele organisaties

Cabaret, muziek, musical, opera, toneel, dans en jeugdtheater vind je bij KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere Centrum.

Bezienswaardigheid

In de Havenkom in Almere Haven vind je een grote keuze aan restaurants op een gezellige plek.

Restaurant

Na een dagje shoppen snel even een hapje en een drankje doen op het zonnige terras van Le Baron op de Grote Markt in Almere Centrum. Wat dacht je van een heerlijke saté met een biertje?

Café of Bar

Wil je eens écht lekker uit je dak gaan? Ga dan dansen bij Men at Work op de Grote Markt in Almere Centrum.

Buiten locatie

Almere Stad combineert de voordelen van wonen in een ruime, groene omgeving met de gemakken van de stad in de nabijheid.

Uitgaanscentrum

Naast goed eten in het restaurant en slapen in het hotel, kun je bij ANNO in Almere ook goed uitgaan. Club ANNO heeft verschillende evenementen.

Buiten locatie

Rust, ruimte en groen, maar wel aan de rand van een stad met alle voorzieningen. Dat is Almere Hout. Het gebied dankt zijn naam niet voor niets aan de vele bossen in het gebied, het is namelijk het meest landelijke stadsdeel van Almere.

Buiten locatie

Eenmaal in Almere Haven, nooit meer weg. Dat is al 40 jaar de ongeschreven regel onder eigen inwoners. Zij noemen zich niet voor niets Havenaren en deze verbintenis is terug te vinden in het ‘dorpse’ karakter van dit stadsdeel.

Uitgaanscentrum

Podium de Meester is dé popzaal van Almere, waar elk weekend concerten en dansavonden worden gehouden in een breed scala aan genres.

Buiten locatie

Almere Buiten bestaat naast het vele groen ook uit levendige buurten, waarvan een aantal met bijzondere architectuur, zoals de kleurige Regenboogbuurt en de sfeervolle Eilandenbuurt.

Winkelcentrum

Winkelcentrum Almere Haven heeft een unieke mix van specialiteitenwinkels, kleine familiezaken en kunstgaleries.

Recreatiegebied

Het Gooimeer ligt aan Almere Haven en is een ideale plek voor watersport en recreatie.

Uitgaanscentrum

Vergeet Ibiza, de vetste club staat in Almere Centrum en heet Club Cell. Top-dj’s als The Partysquad, Girls Love DJs, The Flexican en Gregor Salto maken jouw weekend tot één groot feest.

Buiten locatie

Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Je kunt in dit stadsdeel niet alleen woningen huren en kopen, het is ook de grootste zelfbouwwijk van Nederland waar geen huis hetzelfde is.

Eetcafé

Café op 2 in Almere Centrum is een kunstzinnig muziekcafé, waar verschillende evenementen zijn en waar je lekker kunt eten.

Winkelcentrum

Shop 7 dagen per week in Almere Centrum. Daar heb je keuze uit meer dan 400 winkels, gezellige horeca, markt en er zijn verschillende evenementen.

Bowlingbaan

Bowling Almere is één van de grootste, modernste en bovenal gezelligste bowlingcentra van Nederland. Bowling Almere heeft 24 bowlingbanen met daarbij een ruime horecagelegenheid waaronder een grandcafé, lounge, restaurant en een buitenterras.

Café of Bar

Voor muziek, feest, karaoke, voetbal en DJ's ga je naar Café 1e Rang in Almere Centrum.