Onderneming van het jaar

IJspressi is benoemd tot ‘Onderneming van het jaar 2020’. Ook GroteSloep.nl en Cablepark VIEW waren genomineerd voor deze titel. Het thema van dit jaar was 'Toerisme, Recreatie of Horeca'. Hieronder vind je meer informatie over de genomineerde bedrijven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op donderdag 2 januari 2020 heeft wethouder Veeningen de winnaar bekendgemaakt. IJspressi ontvangt naast een winnaarspakket, een cheque ter waarde van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Genomineerden

De winnaars

IJspressi (2020)

Inge de Boer en Martijn Olislagers zijn twee academici die 10 jaar geleden hun hart achterna gingen en het roer omgooiden. Zij werden ambachtelijk ijsbereider en barista in hun eigen horecazaak. Samen met de vaste medewerkers maakten zij van IJspressi een winkel vol geluksmomentjes.

TSR TOTAL SOUND REINFORCEMENT B.V. (2019)

TSR is een jong groeiend bedrijf met een passie voor het vak. Evenementen, organisatie en uitvoering, verkoop, installatie en ontwikkeling van slimme vergader- en AV oplossingen. TSR is een trendsetter in de AV branche. Altijd op zoek naar slimme oplossingen. Als deze niet bestaan worden ze ontwikkeld. Ook krijgen zij steeds meer aanvragen voor internationale projecten binnen. TSR is ontstaan in Almere, door Almeerders en heeft voor 95% personeel uit Almere. TSR bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door Han Wassink en Martijn Groot.