Zomertafel

De zomer van 2020 zal voor een ieder een andere zomer zijn dan anders. Dit biedt ook de kans om in deze periode als startup* of scaleup** ondernemer te investeren in kennis en netwerken. 

Jouw onderneming vinden wij belangrijk en daarom organiseert de gemeente Almere op donderdag 2 juli a.s. de Startup Zomertafel. Een interactieve online ontmoeting in de zomermaanden met experts en ondernemers op het gebied van innovatie, groei en kapitaal. Laat je inspireren en stel al je vragen aan onze experts! Het gesprek aan tafel wordt begeleid door onze host Johan Bouwmeester.

Tijdens deze live sessie kun je via de chatfunctie al jouw vragen stellen!

* Een startup is een jong bedrijf met een vernieuwend idee, dat gebruikmaakt van nieuwe technologie en gericht is op snelle groei.
** Een Scaleup is een door ontwikkelende en opgeschaalde startup. Vaak wordt de volgende definitie gehanteerd; ‘een bedrijf met minstens tien medewerkers dat gedurende drie jaar minimaal 20 procent per jaar groeit.’

Meet the startup experts in the summer!

De volgende vragen zullen onder andere aan bod komen tijdens de Zomertafel, maar je kunt natuurlijk ook via de chat je vragen stellen.

- Hoe beoordeelt een Venture Capitalist de investeringskansen van startups?
- Wat kan de KvK business challenge; de Almere editie, voor jouw onderneming betekenen?
- Hoe kun je succesvol innoveren en hiermee opschalen?
- Hoe kijkt een investeerder naar jouw businessplan?

Noteer het in je agenda: Donderdag 2 juli van 15.30 tot 16.30 uur en doe mee aan de gratis live & online sessie. De livestream bekijk je via deze link

Op donderdag 30 juli volgt er een web college over waardegroei & strategie. En op donderdag 20 augustus een web college over content & branding. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Sprekers

Johan Bouwmeester, Host Startup Zomertafel

Marco Smit, Directeur Horizon Flevoland

 

Nicolette Stehouwer, Corporate Innovatiemanager KvK

Thomas Mensink, Startup & Investment Analyst Golden Egg Check

Ted Scholten, ondernemer Immersive Experiences B.V.