Zomertafel

De zomer van 2020 zal voor een ieder een andere zomer zijn dan anders! Na de succesvolle zomertafel van begin juli bieden we deze zomer ook online colleges aan. Dit biedt ook de kans om in deze periode als startup* of scaleup** ondernemer te investeren in kennis en netwerken.

Jouw onderneming vinden wij belangrijk en daarom organiseert de gemeente Almere op donderdag 30 juli het online college over Waardegroei & Strategie.

Laat je inspireren en informeren door onze experts Karin Kleingeld van MKB Nextlevel en Renée Andela van KplusV. Het gesprek aan tafel wordt begeleid door onze host Johan Bouwmeester.

* Een startup is een jong bedrijf met een vernieuwend idee, dat gebruikmaakt van nieuwe technologie en gericht is op snelle groei.
** Een Scaleup is een door ontwikkelende en opgeschaalde startup. Vaak wordt de volgende definitie gehanteerd; ‘een bedrijf met minstens tien medewerkers dat gedurende drie jaar minimaal 20 procent per jaar groeit.’

Meet the startup experts in the summer!

De volgende vragen zullen onder andere aan bod komen tijdens de het online college;

  • Wat houdt waardegroei in?
  • Wat is een ondernemers ecosysteem en hoe kun je deze succesvol inzetten?
  • Wat is de kracht van het eco-systeem waarbinnen Almere zich bevindt?

Noteer het in je agenda: Donderdag 30 juli van 15.30 tot 16.00 uur!

De livestream bekijk je via deze link.

Op donderdag 20 augustus volgt er een web college over Content & Branding met Ali Bouali van Alispec en Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!