Het kan in AlmereOnderneming van het jaar

Welkom bij de Onderneming van het jaar. Almeerse ondernemers hebben zich kunnen inschrijven om kans te maken voor deze titel. De publieksstemmen zijn inmiddels geteld en woensdag 2 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019, wordt de winnaar bekendgemaakt. Hieronder kun je zien op welke 3 pijlers de winnaar wordt gekozen.

In de korte geschiedenis van Almere is er één traditie stevig verankerd. Al ruim 30 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen, wethouder Ruimtelijke- en Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt heeft op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden geselecteerd die de strijd aan gaan om verkozen te worden tot ‘Onderneming van het jaar 2019’.

Outdoorpark SEC Survivals Almere, TSR Total Sound Reinforcement en Aliter Networks zijn de drie genomineerden bedrijven die
van 1 november tot 20 december de strijd aan zullen gaan. Dit jaar is de verkiezing op drie pijlers gebaseerd.

  • De publieksstem
  • De stem van de vakjury
  • De stem van de aanwezigen in de zaal tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019

Wilt u op de hoogte gehouden worden of meer informatie over de bedrijven? Blijf dan vooral de website en de social media kanalen van de gemeente Almere en de drie genomineerden in de gaten houden.

aliter networks
sec survivals
ALITER NETWORKS B.V.

Aliter Networks heeft sinds 2008 ruim 114.000 IT-netwerkproducten ingekocht en verkocht aan IT-bedrijven en IT-afdelingen van o.a. banken, universiteiten, telco’s en ziekenhuizen in 86 landen. Zij geloven dat IT het verschil kan maken; door hergebruikt bespaart dit geld, tijd en vooral de planeet. Aliter Networks wil in 2025 een half miljoen IT-producten hergebruikt hebben. Zij werken nauw samen met Windesheim Flevoland om studenten de gelegenheid te geven werkervaring in een internationaal IT bedrijf op te doen. Het vaste team van zo’n 20 m/v in Almere, komt voornamelijk uit de regio.

OUTDOORPARK SEC SURVIVALS

SEC Survivals is groot geworden door het aanbieden van survivalactiviteiten op hun eigen park in boswachterij Almeerderhout. Inmiddels zijn zij uit gegroeid tot een outdoor bedrijf met zeer diverse activiteiten. Van leuke puzzeltochten in Almere Centrum tot volledige georganiseerde bedrijfsuitjes op één van de twee locaties. Sinds 2018 heeft SEC namelijk een tweede vestiging bij Strandbad Duin in Almere Poort waar zij o.a. expeditietochten aanbieden. SEC Survivals is in 1994 opgericht door Rob van der Berg en is in 2008 overgenomen door de toen 21-jarige Joy Both die sinds 2018 de volledige eigenaar is.

TSR TOTAL SOUND REINFORCEMENT B.V.

TSR is een jong groeiend bedrijf met een passie voor het vak. Evenementen, organisatie en uitvoering, verkoop, installatie en ontwikkeling van slimme vergader- en AV oplossingen. TSR is een trendsetter in de AV branche. Altijd op zoek naar slimme oplossingen. Als deze niet bestaan worden ze ontwikkeld. Ook krijgen zij steeds meer aanvragen voor internationale projecten binnen. TSR is ontstaan in Almere, door Almeerders en heeft voor 95% personeel uit Almere. TSR bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door Han Wassink en Martijn Groot.