Het kan in AlmereNieuwsNieuwsOnline kavel reserveren via…

Online kavel reserveren via IkbouwmijnhuisinAlmere

kavels almere

Vanaf maandag 3 april kun je met je Digi-D digitaal een zelfbouwkavel reserveren (mits deze beschikbaar is op de online kavelkaart) via www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Je reserveert de kavel eenvoudig op een moment dat het jou uitkomt! Met de digitale reservering wordt alle belangrijke informatie over de kavel en het zelfbouwproces voor je klaargezet in jouw persoonlijke ‘mijn Almere’. Dit is gedaan voor meer gemak voor de toekomstige zelfbouwers.

Vanaf het moment dat de klant een reservering heeft geplaatst, zal hij/zij door het reserveringsproces worden geleid. Je krijgt informatie op het moment dat het relevant is in het proces. De Kavelwinkel is dan de plek waar meer inhoudelijke vragen zoals vragen over het zelfbouwproces, bouwregels, kosten, etc. worden gesteld.

Voor het reserveren van je droomkavel hoef je dus geen afspraak meer te maken. Voordat je een kavel reserveert, is het wel belangrijk dat je je eerst goed verdiept in je woonwensen, het financiële plaatje, de bouwregels en het zelfbouwproces. Veel informatie vind je op de website van Ik bouw mijn huis in Almere. Je vindt hier steeds meer handige en belangrijke informatie. Ook de zelfbouwadviseurs helpen je graag verder! Maak hiervoor een afspraak.

Tip: Heb je je Digi-D nog niet in huis? Vraag deze dan snel aan. Zonder Digi-D kun je géén kavel reserveren!

Meer informatie: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl