Het kan in AlmereNieuwsGeen categorieRabobank en ACM tekenen sponsorover…

Rabobank en ACM tekenen sponsorovereenkomst Rabobank Almere Haven Festival

Afgelopen maandag ondertekenden de directievoorzitter van Rabobank Almere, Ugur Özcan en Nik Smit, directeur van Almere City Marketing, het sponsorcontract voor de komende editie van het Rabobank Almere Havenfestival. De Rabobank is al vanaf de eerste editie in 2001 als sponsor betrokken bij het festival. Dit is het vierde jaar op rij dat zij naamgevend hoofdsponsor zijn. Smit: “Wij zijn blij met de grote betrokkenheid van de Rabobank bij een van de drukbezochtste evenementen van Almere.”

Het ondertekenen gebeurde tegelijk met de presentatie van de nieuwe ‘look & feel’ van het Havenfestival, ontworpen door buro Most Remarkable uit Almere Haven. “Het Rabobank Almere Haven Festival bestaat uit diverse onderdelen. We zochten naar een verbindende eenheid in de uitingen. Het ontwerp van Most Remarkable is daarin zeer geslaagd,” aldus een trotse Smit.

Het Rabobank Almere Haven Festival staat voor drie dagen genieten van muziek, cultuur, varen en lekker eten. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september vindt dit festival voor de zeventiende keer plaats in de sfeervolle havenkom. Het festival is vrij toegankelijk. Parkeren in Almere Haven is gratis.

Meer info: www.almerehavenfestival.nl