Het kan in AlmereNieuwsGeen categorieSluit de schoolvakantie af met de…

Sluit de schoolvakantie af met de zomerkermis in Almere Poort

kermis almere

In de laatste week van de Almeerse schoolvakantie is er weer  zomerkermis in Almere Poort. Op de knusse locatie bij de kruising Europalaan, Duitsland- en Zwitserlandstraat staat van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus de gezellige zomerse familiekermis opgesteld. Er is weer voor ieder wat wils: van de zweef- en draaimolen, ballengooien en lijntjetrekken tot de lucky granes en de pusher voor de volwassenen. En voor de echte zoetekauwen ontbreken de suikerspinnen en de nougatkraam natuurlijk niet! 

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start met de vertrouwde Eurodag. Op woensdag 24 augustus zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 per persoon. Om het bezoek aan de zomerkermis ook op de andere dagen aantrekkelijk te maken, zijn er in Poort speciale kortingsbonnen verkrijgbaar. Deze kortingsbonnen kunnen ook 24 uur per dag gedownload worden via www.almeersekermis.nl.

Angry Bird Red
Op vrijdagavond 26 augustus bezoekt angry bird ‘Red’ de kermis in Almere Poort voor een ‘meet & greet’. Fans van deze rode vogel mogen op vrijdagavond vanaf 19.00 uur met hem op de foto.

Openingstijden
De kermis in Almere Poort is op woensdag en tot en met zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur, op zondag van 13.00 tot 21.30 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl