Het kan in AlmereNieuwsNieuwsTheaterspektakel ROBOT wegens…

Theaterspektakel ROBOT wegens succes verlengd tot en met 29 september

Ken jij theatergezelschap Vis à Vis al? De voorstellingen van het Almeerse theatergezelschap aan het Almeerderstrand zijn al jaren te zien in hun unieke openluchttheater. Met wisselde decorstukken, pakkende verhalen en soms wel zwevende (!) attributen weet Vis à Vis het publiek keer op keer te verrassen en dat is terug te zien in het succes van de voorstelling ROBOT.

De voorstelling vindt plaats in de toekomst, waar de cybermens niet meer is weg te denken en misschien wel je beste vriend is. De mens schijnt niet meer zonder te kunnen en de aanschaf van een robot wordt vanaf nu verplicht gesteld. Hoewel deze trend enorm speelt onder de nieuwe generaties, hebben Aad en Betty – een warm stel uit de ‘oude’ tijd- daar eigenlijk geen behoefte aan. Die hebben al genoeg aan elkaar. Een voorstelling waar met humor en liefde wordt geprotesteerd tegen het aanschaffen van een zorgrobot.. totdat de sympathieke cyberbuur voor de deur staat!

Maak er een geheel uitje van en zorg dat je een plekje reserveert bij het bijbehorende restaurant de Rode Haring. Voordat je het spektakel mee gaat maken wordt je hier voorzien van originele gerechten met lokale ingrediënten.

Enthousiast? Bekijk hier de beschikbaarheid tot en met 29 september en gun jezelf een onvergetelijke avond weg!

Foto: Anna van Kooij