Het kan in AlmereNieuwsWonenTweede Almeerse WoonExpeditie op 2…

Tweede Almeerse WoonExpeditie op 2 april

woonexpeditie almere

Vorig jaar werd de WoonExpeditie Almere voor het eerst georganiseerd. Toen bezochten ruim 2000 woningzoekenden de verschillende locaties en werden er bijna 50 kavels en woningen onder optie genomen. Ook de NVM Open Huizen Dag, onderdeel van de WoonExpeditie Almere, was succesvol.

Tijdens de WoonExpeditie kunnen bezoekers Almere beter leren kennen. Op verschillende locaties is er naast huizen, plannen en kavels bekijken ook van alles te doen, zoals varen, fietsen, rondleidingen of gewoon even genieten van een terrasje of lekkere lunch.

Om 10.00 uur start de Kavelwinkel  met de verkoop van nieuwe kavels in de Laren in Almere Haven en de Stripheldenbuurt in Almere Buiten. De kavels in Almere zijn momenteel zeer in trek; een van de weinige plekken in de metropoolregio waar nog echt op grote schaal zelf gebouwd kan worden. Bij de recente kavelverkopen stonden belangstellende in de rij of overnachtten in caravans voor de deur.

Op de WoonExpeditie kunnen aspirant-zelfbouwers en mensen die op zoek zijn naar een bestaande of nieuwbouwwoning zelf de sferen proeven van de verschillende stadsdelen: landelijk in Nobelhorst, gezellig in Haven of grootstedelijk in Poort.