Het kan in AlmereNieuwsGeen categorieVaar mee tijdens het Rabobank…

Vaar mee tijdens het Rabobank Almere Haven Festival

Wie altijd al eens een heerlijke rondvaart over het Gooimeer heeft willen maken, krijgt die kans tijdens het Rabobank Almere Haven Festival. Op zaterdag 3 en zondag 4 september varen botters af en aan in havenkom van Almere Haven voor een sfeervol tochtje van ongeveer een half uur. Voor € 2,00 per persoon ervaar je zelf hoe vissers vroeger rondvoeren op de voormalige Zuiderzee. Wie meer houdt van een snelle vaartocht, kan meevaren met de Almeerse Reddingsbrigade. Tegen een kleine vergoeding laten zij zien hoe ze in actie komen in geval van nood op het water.

De botters en reddingsboten varen vanuit de havenkom naar het Gooimeer en terug op beide dagen tussen 12.00 en 17.00 uur. Kaartjes voor de bottertochten zijn verkrijgbaar op de steiger bij het Pannenkoekschip. Kaartjes voor de reddingsboot zijn verkrijgbaar bij de kraam van de Almeerse Reddingsbrigade op de kade in de havenkom.

Het Rabobank Almere Haven Festival staat voor drie dagen genieten van cultuur, varen en lekker eten. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september vindt dit festival voor de zestiende keer plaats in de sfeervolle havenkom. Het festival is vrij toegankelijk. Parkeren in Almere Haven is gratis.

Meer info: www.almerehavenfestival.nl.