Het kan in AlmereNieuwsWinkelenAlmere CentrumVier nieuwe merken in Almere Centrum

Vier nieuwe merken in Almere Centrum

Citymall Almere verwelkomt de komende maanden vier bijzondere nieuwe namen. Eind februari opent de populaire cosmeticaketen MAC Cosmetics haar deuren, gevolgd door het eigenzinnige modelabel Pull & Bear in mei. Na de zomer van 2017 staat de langverwachte opening van het Canadese Hudson’s Bay in het hart van Citymall Almere gepland. Vanaf dezelfde periode kunnen fans van de Italiaanse keuken hun hart ophalen bij restaurant Vapiano dat een filiaal opent in het winkelcentrum.

Pull & Bear
De ontwerpers van dit internationale label richten zich op sociaal geëngageerde jongeren die hun eigen stijl willen uitdragen. In de collecties worden trends van de straat en modehuizen dan ook aangevuld met opvallende en verrassende accenten waardoor ze uniek blijven. Eigenaar van Pull & Bear is Inditex, waar ook o.a. namen als ZARA, Massimo Dutti en Bershka onder vallen. Pull & Bear Almere wordt met circa 825 vierkante meter extra groot en biedt onderdak aan uitgebreide collecties voor hem en haar. De winkel opent aan Citadel 27, waar op dit moment nog Miss Etam zit.

Hudson’s Bay
Sinds bekend is dat Hudson’s Bay zich zal gaan vestigen in panden van het voormalige V&D zijn alle ogen gericht op deze Canadese winkelketen. Dit warenhuis verkoopt mode, accessoires, schoenen en interieurartikelen. De bijna 11.000 vierkante meter grote winkel aan de Citadel 16 beslaat de volledige oppervlakte van het drie verdiepingen tellende pand in het midden van Citymall Almere.

Vapiano
Bij Vapiano worden verse Italiaanse gerechten bereid in het zicht van klanten. Zij kunnen de maaltijden nuttigen in het restaurant zelf, meenemen of laten bezorgen. Absolute versheid staat hoog in het vaandel bij Vapiano. De formule komt uit Duitsland en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld waar fans genieten van verse pasta, salades en pizza’s. Vapiano opent aan het populaire restaurantplein Belfort in het hart van het winkelcentrum.

Mark van Dongen, Shopping Center Manager van Citymall Almere: “Wij zijn ontzettend trots deze aantrekkelijke merken te mogen verwelkomen in ons winkelcentrum. Hun komst laat zien dat Citymall Almere een populaire vestigingsplaats is en blijft voor retailers. Daardoor weten ook steeds meer nieuwe bezoekers hun weg naar Almere te vinden, wat Citymall Almere nóg aantrekkelijker maakt voor bestaande en nieuwe huurders. Het is een stijgende lijn die zichzelf op deze manier in stand houdt en die we graag willen voortzetten”.