Het kan in AlmereNieuwsNieuwsVoorronde Nederlands Kampioenschap…

Voorronde Nederlands Kampioenschap Beach Soccer in Almere

Beach Soccer Almere

De voorronde van het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer zal in het weekend van 10 en 11 juni plaatsvinden bij Strandbad Duin in Almere.

Honderden beoefenaars van de populairste zomersport van Nederland en de grootste beachsport ter wereld gaan op het strand van Strandbad Duin de strijd aan met als uiteindelijke doel Nederlands Kampioen Beach Soccer te worden. Op zaterdag 10 juni strijden de Vrouwen Eredivisie teams tegen elkaar. Naast de Vrouwen Eredivisie speelt ook een gedeelte van de mannen Eerste Divisie teams op deze zaterdag. Op zondag 11 juni is het de beurt aan de Mannen Eredivisie, zij spelen ieder twee wedstrijden op het strand van Strandbad Duin.

Entertainment
De BSBN Cheerleaders zorgen tijdens het speelweekend voor spectaculaire shows tijdens de rust en de speaker zal u tijdens het gehele weekend van informatie voorzien.

Samenwerking
De voorronde van het Nederlands Kampioenschap in Almere is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Almere City Marketing, Sportbedrijf Almere, Marina Muiderzand en Beach Soccer Bond Nederland.

Kom gerust langs. De entree is GRATIS!

Kijk de website van Beach Soccer Bond Nederland (www.beachsoccerbond.nl) voor meer informatie.