Op zoek naar een bijzondere woning die perfect bij jou past? De kans is groot dat je zo’n huis vindt in Almere! Klein of groot, met of zonder tuin, stads of aan het water? Het kan allemaal. Kom jij ook gezellig naar Almere verhuizen?

Bekijk het aanbod!

Nieuwbouw Poort

Een bijzondere woning kopen in Almere met Funda

Op de Funda pagina vind je een zoekmachine waarin alle huizen staan die je kunt kopen! Je kunt zoeken op basis van diverse filters. Zo kun je zoeken op prijs, buurt, oppervlakte en nog veel meer. Door van deze filters gebruik te maken, is het mogelijk om tot jouw perfecte woning te komen. Hoe meer filters je gebruikt, hoe specifieker je zoekopdracht. We kunnen ons voorstellen dat je een bepaald budget hebt. Selecteer de maximale prijs en je weet zeker dat je niet te veel betaald!

Ga op zoek naar jouw droomhuis!


Ieder stadsdeel een eigen sfeer en identiteit

Het brede aanbod is verspreid over de vijf stadsdelen die ieder hun eigen sfeer en identiteit kent. Hou je meer van knus? Dan kun je kiezen voor Almere Haven, het oudste stadsdeel van Almere. Ben jij meer een natuurliefhebber? Dan kun je het best zoeken naar een woning in Almere Buiten. Zo is ieder stadsdeel anders. Op de zoekmachine van Funda kun je kiezen voor diverse buurten en ook filteren op ligging.

Welk stadsdeel past het meest bij jou?

Interieur Poort
filmwijk-bijzondere-wijk-almere

Diverse woningtypes

In Almere heb je de keuze tussen veel verschillende woningtypes, van goedkope studentenkamers tot luxe villa’s en van ruime appartementen tot knusse rijtjeshuizen. Op de Funda kooppagina vind je alle huizen die te koop zijn in Almere. Hier kun je in één oogopslag zien wat voor soort woning het is. Heb je liever een rijtjeshuis of toch liever een vrijstaand huis? In de bijzondere wijken als Eilandenbuurt, Muziekwijk en Filmwijk staan er regelmatig woningen te koop.

Voor ieder wat wils!