In het centrum van Almere kun je prachtig wonen in de stad. Winkelen, uitgaan, en lekker eten doe je allemaal hier. Daarnaast kun je in het centrum ook stads wonen, terwijl je binnen 5 minuten voor de deur van je favoriete winkel, restaurant of café staat.


Citadel

Wanneer je letterlijk boven je favoriete winkels wil wonen, kun je een kijkje nemen bij de Citadel. Op de daken van de winkels zijn tientallen mooie woningen te vinden, waar je heerlijk kunt genieten van de rust, maar toch in de buurt van de gezellig drukke winkelstraten in het centrum. Deze woningen zijn ook zeer geschikt voor gezinnen.

Perfect wonen in de stad!

Huis kopen in Almere
Huis kopen in Almere

De Diagonaal

Aan de Diagonaal vind je de prachtige flat De Smaragd. Dit opvallende gebouw moet een veelkleurige edelsteen voorstellen, met aan elke zijde van de flat een andere kleur. In dit prachtige gebouw bevinden zich ruime appartementen waar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Wonen in de stad in dit soort woningen is hier gegarandeerd!

Moderne architectuur!


Wonen aan het Weerwater

Voor een prachtig uitzicht vanuit je woning, zijn er ook heel verschillende mogelijkheden in Almere Centrum. Zo heb je het bijzondere wooncomplex The Wave, maar ook de kenmerkende Side by Side flats, waar je ruime appartementen die je een waanzinnig uitzicht geven over het Weerwater.

Prachtig uitzicht!

Huis kopen in Almere
Huis kopen in Almere

Esplanade

Jaarlijks worden er grote en bijzondere evenementen op het plein van de Esplanade georganiseerd. Er staan hier mooie flats, gelegen met een uitzicht op de Esplanade, waar je tegelijkertijd ook uitkijkt op een stuk van het weerwater. Vanaf de Esplanade is het 5 minuten lopen naar het Lumièrepark, waar je kunt genieten van mooi groen tijdens een lekkere wandeling. Als je iets verder doorloopt, vind je het Lumièrestrand, waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens de warme zomerdagen.

Heerlijk stads wonen!


Belfort

De beste en gezelligste restaurants en cafés vind je op het Belfortplein. Ook hier kun je stads wonen en sta je binnen 2 minuten voor de deur van je favoriete restaurant. Deze ruime appartementen hebben ook een balkon, waardoor je met mooi weer vanuit je eigen woning kunt genieten van de gezellige sfeer op het plein.

Kom naar het gezellige Almere!

Terrassenfestival