Op zoek naar een huurwoning in de vrije sector Almere? Er zijn er genoeg, passend bij elk budget. Woningen in de vrije sector hebben een hogere huur dan de sociale huurwoningen. Deze huurwoningen worden in heel Almere aangeboden. Of je nu in het centrum wil wonen, bij het park of aan het water, het kan allemaal. Lees hier waar de nieuwe huurwoningen in de vrije sector in Almere zich bevinden en hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.


Hoe, wat en waar

Huurwoningen in de vrije sector in Almere worden door veel partijen aangeboden. Naast Funda hebben ook Jaap, Niki, Pararius en Huurwoningen een aanbod in de vrije sector. Vandaar dat dit aanbod erg gevarieerd is, van appartement tot rijtjeswoning en van twee-onder-een-kap tot penthouse. Natuurlijk varieert de huurprijs dan ook. Voor ieder budget is er wel een leuk huisje waar jij kunt wonen.

Ga op zoek naar jouw favoriete huurhuis!

Uniek wonen in Almere DUIN
Skyline Almere

 Woningnet

Voor de woningen in de vrije sector geldt geen verplichte aanmelding op Woningnet Almere. Echter biedt ook Woningnet enkele woningen aan in deze categorie. Via de websites van de verschillende aanbieders kan informatie worden ingewonnen over alle aangeboden woningen en kan hierop worden gereageerd. Omdat er verschillende aanbieders zijn van deze woningen, zal het reageren ook verlopen via diverse makelaars.

Oriënteer en vind jouw droomhuis!


Aanbod huurwoningen in de vrije sector

Wil je weten welke huurwoningen beschikbaar zijn in de vrije sector Almere? Op de Funda huurpagina kun je met behulp van verschillende filters op zoek gaan naar de woning die het meest bij jou past. Je kunt filteren op prijs, grootte, ligging, locatie en nog veel meer! Al jouw wensen kun je in de zoekmachine verwerken. De vrije sector Almere is erg breed, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu aan het water wil wonen of middenin de stad, het kan allemaal!

Het kan in Almere!

Appartementen Almere Centrum