Wil je een 2 onder 1 kap bouwen samen met vrienden, familie of anderen? Almere gaat samen met jou de uitdaging aan! Als grootste zelfbouwstad van Nederland heeft Almere genoeg ruimte voor jouw ideeën. In meerdere wijken is het bouwen van deze woningen mogelijk. Er zijn kavels van verschillende grootte, passend bij elk budget. In de meeste gevallen koop je samen één kavel voor twee huizen. Een 2 onder 1 kap bouwen was nog nooit zo makkelijk!


Koop een kavel

Wil je een 2 onder 1 kap bouwen samen met een vrienden, familie of anderen? Almere gaat samen met jou de uitdaging aan! Als grootste zelfbouwstad van Nederland heeft Almere genoeg ruimte voor jouw ideeën. In meerdere wijken is het bouwen van deze woningen mogelijk. Er zijn kavels van verschillende grootte, passend bij elk budget. In de meeste gevallen koop je samen één kavel voor twee huizen. Een 2 onder 1 kap bouwen was nog nooit zo makkelijk!

Zelbouwen in Almere 2 onder 1 kap

2 onder 1 kap wat kun je bouwen almere


Kavelkaart

Op de kavelkaart kun je in één oogopslag zien welke kavels voor jou beschikbaar zijn. Hierbij kun je filteren op prijs, stadsdeel, grootte en nog veel meer. Almere kent meerdere wijken en stadsdelen met elk een andere sfeer. In Almere Stad is het levendig en ben je dichtbij het centrum, terwijl je in Almere Hout kunt genieten van de rust door de bosrijke omgeving. Wat jouw wensen ook zijn, voor 2 onder 1 kap bouwen zoals jij het wil, zijn de mogelijkheden oneindig.


Kavelwinkel

De Kavelwinkel in het stadhuis is het startpunt voor zelfbouwers. Hier kun je terecht voor alles wat met zelfbouw en het kopen van een kavel te maken heeft. Je eigen huis bouwen is een uitdaging. De adviseurs van de Kavelwinkel weten dat en geven je graag wat houvast en advies. Wil je een 2 onder 1 kap bouwen? Stel dan je vraag aan de Kavelwinkel of bel: 14 036.