Rijtjeshuizen bouwen in Almere

Ben jij van plan om een eigen rijtjeshuis te bouwen? Almere is hiervoor de perfecte plaats! Dit is de manier om zelf én betaalbaar te bouwen.  In Almere zie je veel straten met ‘rijtjeswoningen’. Deze huizen zijn vaak een woonoplossing als je op zoek bent naar een gezinshuis in een prijsklasse tot zo’n € 300.000.  Met zelfbouw in een rij kies je voor een uniek huis aan de binnen- en buitenkant. Wil je weten waar je zo’n leuke rijwoning kunt bouwen? Kijk dan op de kavelkaart.


Kavelkaart

Op de Kavelkaart kun je in één overzicht zien welke kavels beschikbaar zijn. Hierbij kun je filteren op prijs, wijk, grootte en nog veel meer. Almere kent meerdere wijken en stadsdelen met elk een andere sfeer. In Almere Stad is het levendig en ben je dichtbij het centrum, terwijl je in Almere Hout kunt genieten van de rust door de bosrijke omgeving. Wat jouw wensen ook zijn, een rijtjeshuis bouwen zoals jij het wil, is altijd mogelijk!

Zelfbouw woonexpeditie
IbbA

Zelfbouw in een rij

Als je op zoek bent naar een huis in een prijsklasse tot ca. € 300.000 dan hoef je dus niet te kiezen voor een standaardwoning. Bij zelfbouw heb je namelijk een huis dat past als een jas. Van binnen en van buiten! Dat je droomhuis aan jouw woonwensen voldoet is natuurlijk prettig. Maar ook de straat waar je woont, ziet er met zelfbouwhuizen een stuk leuker uit! Op diverse plekken in Almere zijn er kavels waarin een rijtjeshuis bouwen mogelijk is. Van het dorpse Nobelhorst en het waterrijke Noorderplassen tot het levendige centrum van Homeruskwartier Centrum.

Wil jij weten hoe je zelfbouw in een rij aan kan pakken? Stuur een mail en laat ons je vragen weten! We helpen je graag verder.


Kavelwinkel

De Kavelwinkel in het stadhuis van Almere is het startpunt voor zelfbouwers. Hier kun je terecht voor alles wat met zelfbouw en het kopen van een kavel te maken heeft. Je eigen huis bouwen is een uitdaging. De adviseurs van de Kavelwinkel weten dat en geven je graag wat houvast en advies. Stel je vraag aan de Kavelwinkel of bel: 14036.

Rijtjeshuizen bouwen in Almere