Het kan in AlmereWonenJe eigen huis bouwenEen vrijstaande woning bouwen

Vrijstaand huizen bouwen in Almere

Wil jij een vrijstaande woning bouwen? Als je houdt van ruimte is een vrijstaand huis ideaal. Een eigen huis, een eigen tuin, je ontwerpt het helemaal zelf! Een vrijstaande woning bouwen doe je niet alleen. Almere helpt graag mee en geeft advies als jij het nodig hebt. Daarnaast heeft Almere veel te bieden als het gaat om ruimte, keuze en inspiratie. Kom een keer langs en ontdek Almere.


Ruimte, keuze en inspiratie

Als grootste zelfbouwstad van Nederland biedt Almere heel veel ruimte. Nieuwe wijken als DUIN en Nobelhorst zijn wijken met veel potentie. Steeds meer mensen komen zich vestigen in Almere met grootse plannen, zoals het opbouwen van een gezin of thuis succesvol ondernemen. Almere inspireert, is rijk aan keuze en biedt veel ruimte voor bewoners. Een droomhuis bouwen doe je in Almere!

Vrijstaand huizen bouwen in Almere
Vrijstaand huizen bouwen in Almere

Kavelkaart

Op de kavelkaart kun je in één overzicht zien welke kavels beschikbaar zijn. Hierbij kun je filteren op prijs, wijk, grootte en nog veel meer. Almere kent meerdere wijken en stadsdelen met elk een andere sfeer. In Almere Stad is het levendig en ben je dichtbij het centrum, terwijl je in Almere Hout kunt genieten van de rust door de bosrijke omgeving. Wat jouw wensen ook zijn, een vrijstaande woning bouwen zoals jij het wil, is altijd mogelijk!


Kavelwinkel

De Kavelwinkel in het stadhuis van Almere is het startpunt voor zelfbouwers. Hier kun je terecht voor alles wat met zelfbouw en het kopen van een kavel te maken heeft. Je eigen huis bouwen is een uitdaging. De adviseurs van de Kavelwinkel weten dat en geven je graag wat houvast en advies. Stel je vraag aan de Kavelwinkel of bel: 14 036. Een vrijstaande woning bouwen is een uitdaging waar zij je graag mee helpen.

Vrijstaand huizen bouwen in Almere

Inwoners aan het woord