Vind alle kavels van Almere op de kavelkaart! Jouw droomkavel kies je met behulp van de online kavelkaart. Met de kavelzoekmachine vind je op deze kaart alle kavels die in Almere te koop zijn, passend bij jouw woonwensen en budget. Na het kiezen van een kavel kun je gaan beginnen met het ontwerpen en het bouwen van jouw eigen droomhuis!


Kavels in Almere

In Almere zijn de kavels erg populair, wat ook te zien is op de kavelkaart. Vooral in Almere Poort, Almere Hout en Almere Stad gaan de kavels erg hard. Gezinnen, echtparen, maar ook bedrijven zijn geïnteresseerd in de Almeerse kavels. De kavels zijn van verschillende grootte en verschillen daarom ook in prijs. Wijken als Nobelhorst en Oosterwold bieden kavels aan waar jij je eigen droomhuis kunt bouwen. Deze gebieden zijn razend populair en trekken veel nieuwe inwoners naar Almere. Ruim 2.000 zelfbouwers gingen jou al voor! Ga jij de uitdaging ook aan?

Kavelkaart almere

Eigen huis bouwen Kavelwinkel


Op de hoogte blijven

De kavelkaart Almere wordt vaak geüpdatet. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste kavels en andere informatie over zelfbouw? Volg dan de Facebookpagina! Op deze pagina wordt regelmatig nieuws geplaatst over zelfbouw in Almere. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief! Zodra bekend is dat er nieuwe kavels op de markt komen, wordt de nieuwsbrief verstuurd. Maar ook als er activiteiten worden georganiseerd die interessant zijn voor jou als (mogelijke) zelfbouwer. Als je geïnteresseerd bent in kavels in Almere, meld je dan aan en volg de Facebookpagina. Hierdoor weet je zeker dat je niks mist.


Kavelkaart Almere

Zoek de kavel die bij jou past via de online Kavelkaart van Ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Op deze kaart vind je alle kavels die in Almere te koop zijn. Met behulp van de zoekfilters vind je heel eenvoudig de kavel die past bij jouw woonwensen en budget.

Kavel reserveren

Wil je weten hoe je een kavel reserveert? Kijk dan hier.

banner-kavelkaart