In de Kavelwinkel van Almere, gesitueerd in het Almeerse stadhuis, kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zelfbouw en het kopen van een kavel. Je eigen huis bouwen is een uitdaging waar wij jou graag mee helpen. De adviseurs van de Kavelwinkel Almere geven je graag wat houvast en advies, zodat jij op de hoogte bent van alle informatie betreft het bouwen van je eigen huis.

Kavelwinkel

Waarom naar de Kavelwinkel?

De zelfbouwadviseurs in de Kavelwinkel geven jou advies op alle vlakken. Als je informatie wil over het kopen een kavel kun je terecht in de Kavelwinkel tijdens openingstijden. Het reserveren van een kavel doe je online met je DigiD. Ook als je interesse hebt in bouwbegeleiding of bouwen met een architect helpen zij jou graag. De Kavelwinkel in Almere staat voor je klaar met informatie over het zelfbouwproces, de procedures, begeleiding en planning. Daarnaast kunnen de adviseurs je veel vertellen over de kavels: de prijzen en groottes, de inrichting van de straat, en wat je op een kavel wel en niet mag bouwen. Naast een plek voor advies en hulp over alles wat er bij zelfbouw komt kijken, is dit de plek waar je een koopovereenkomst tekent.

Hulp en advies van experts!


Kavels in verschillende stadsdelen

Op veel locaties in Almere zijn kavels te koop om zelf een huis op te (laten) bouwen. Elk stadsdeel heeft zijn eigen kwaliteiten. En de wijken binnen een stadsdeel hebben elk een eigen karakter. Bekijk hier informatie over de stadsdelen. Nobelhorst heeft een informatiepunt voor wonen en bouwen. Hier word je met open armen ontvangen en krijg je een indruk van deze stadsdelen op het gebied van wonen en bouwen.

Waar ga jij bouwen?

Zelfbouw in Almere de kavelwinkel
Zelfbouw in Almere de kavelwinkel

Inrichtingsplannen per gebied

In de Kavelwinkel in Almere kun je de actuele inrichtingsplannen inzien van elk gebied. Met behulp van deze plannen kun je precies zien waar de straat, de stoep, de (groen)voorzieningen, lantaarnpalen en de containerplaats zich bevinden. Wel is het zo dat tijdens de bouw nog wijzigingen in het inrichtingsplan kunnen komen. Kom langs en neem een kijkje in de plannen per gebied!

Wanneer kom jij een keertje langs?!


Contactinformatie Kavelwinkel

Adres: Stadhuisplein 1, B-vleugel op het Ondernemersplein
Postcode: 1315 HR Almere Stad

Openingstijden

Op afspraak
  • ma. di. 9:00-13:00 uur
  • wo. vr. 9:00-17.00 uur
  • do. 11:00-19:00 uur
Zonder afspraak
  • ma. di. 13:00-17:00 uur
  • do. 17:00-20:00 uur
Telefonisch
  • ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over kavels en andere interessante infomatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Zelfbouw in Almere de kavelwinkel