Ben je geïnteresseerd in zelfbouw en wil je meer weten over wat het precies is? Hier vind je alles over zelfbouw Almere! Zelfbouw bestaat uit het kiezen van een kavel, het ontwerpen van een huis en het bouwen van je eigen huis! In Almere krijgen zelfbouwers alle ruimte. De kavels variëren in grootte tot circa 4000 m2 en daarmee ook in prijs.

zelfbouw almere poortkavels almere

Je droomhuis bouwen in Almere

In Almere zijn de mogelijkheden voor zelfbouw oneindig. Om een beeld te geven zijn hier een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden die Almere te bieden heeft:

  • Zelfbouw voor starters (IbbA: Ik bouw betaalbaar in Almere)
  • Meerdere huizen op één kavel
  • Bouwgroepen (met meerdere particulieren)
  • Duurzaam bouwen
  • Zelfbouw voor ondernemers

Van welke mogelijkheden ga jij gebruik maken? Wacht niet langer en bedenk alvast hoe jouw huis eruit komt te zien! Wil je alles weten over zelfbouw in Almere? Bekijk dan deze website of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van zelfbouw.

Je eigen huis bouwen doe je in Almere!


Waarom kiezen voor zelfbouw in Almere?

De belangrijkste reden voor zelfbouw is de vrijheid die je hebt. Je bepaalt helemaal zelf hoe het huis er uit komt te zien! Hierdoor heb je alle ruimte om jouw persoonlijke woonwensen te realiseren. Zelfbouw in Almere staat voor kwaliteit, maatwerk en extra veel woonplezier in de grootste zelfbouwstad van Nederland. Koop een kavel en ga aan de slag met het bouwen van jouw eigen ontworpen droomhuis. Zelf bouwen doe je in Almere! Bekijk www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl.

De grootste zelfbouwstad van Nederland!

zelfbouw rij


Bezoek de Kavelwinkel Almere

Zelfbouw is een spannende en uitdagende fase in je leven. Speciaal daarvoor is de Kavelwinkel Almere gevestigd. Hier kun je terecht voor informatie over alles wat te maken heeft met zelfbouw Almere. De adviseurs kunnen jou helpen en adviseren met het kopen van kavels, het ontwerpen van jouw droomhuis, de financiering en nog veel meer! Als stad doen wij er alles aan om jouw woonwensen uit te laten komen. Vergeet geen afspraak te maken.

Kom naar de kavelwinkel!

Kavelwinkel

Oosterwold Almere


Bouw je eigen huis in Oosterwold!

Wil jij je eigen huis bouwen in een compleet nieuwe buurt? Kom dan naar Oosterwold! Deze buurt zit vol verrassingen en zit in de beginfase, wat heel aantrekkelijk is voor zelfbouwers. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button!

Lees meer over Oosterwold!