Wonen in de duinen omgeven door rust? Kies voor DUIN in Almere! In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN Almere betekent wonen in de duinen, aan het strand, bij de jachthaven en vlakbij Amsterdam. En in de toekomst een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants.


Wat wordt er gebouwd?

Momenteel is Noorderduin in de verkoop. Noorderduin, is na Zuiderduin, het volgende duinlandschap wat gerealiseerd wordt. Als je vanuit de Poortdreef DUIN inrijdt en de eerste weg rechts neemt richting de Marina zie je Noorderduin aan je rechterhand al verschijnen. Ook in Noorderduin wordt het kenmerkende duinlandschap aangelegd, met meanderende straatpatronen, hoogteverschillen, duintuinen en speelplekken. Kenmerkend voor Noorderduin zijn de huizen met witte bakstenen en mediterrane holle dakpannen. Op verschillende plekken steken stokken uit de gevels en uit het maaiveld. De huizen worden gemaakt van natuurlijke materialen en met kleurstellingen die passen bij het duinlandschap. Er is goed nagedacht over flexibiliteit, bergruimte en uitbreidbaarheid.

Er wordt volop gebouwd!

Uniek wonen in Almere DUIN
Uniek wonen in Almere DUIN
Uniek wonen in Almere DUIN

Ideale voorzieningen

Een leven aan het strand krijgt ook al meteen vorm door het vorig jaar gerealiseerde strandbad. Hier kunnen de kinderen zwemmen en spelen. Er is een professioneel beachvolleybalcourt en een horecapunt waar ze heerlijke burgers serveren. Je loopt vanuit je huis zo naar één van de stranden om te ontspannen, een drankje te doen aan de haven of te watersporten bij Sail Today.

Vervelen is geen optie!

Uniek wonen in Almere DUIN
noorderduin

Leven aan het strand

DUIN Almere is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een unieke woonomgeving gemaakt in een nieuw duinlandschap. Een landschap met duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Daarnaast kent de omgeving een jachthaven, levendige  voorzieningen,  appartementen, winkels, restaurants en nog veel meer! Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren.


Uniek wonen

In de eerste fase van Noorderduin zijn drie typen eengezinswoningen beschikbaar. DUINtop met een zadeldak, DUINpan met een asymmetrisch dak en Witzand met een zadeldak en zowel aan de voorzijde en achterzijde van de woning een terras van 20m2. De bergingen zijn volledig in de stijl van Noorderduin ontworpen en bevinden zich naast de parkeerplaats aan de voorzijde van de woningen.  Alle woningen hebben een prachtige, nog zelf uit te kiezen keuken, een Villeroy & Boch badkamer en toilet, een berging en beschikken ze over een ruim terras aan de achterzijde dat grenst aan de duintuin. De woningen variëren in grootte van 123 – 142 m2, hebben 3 slaapkamers en een woonkamer met schuifpui en vloerverwarming.

Voor alle woningen geldt dat er sprake is van vele extra mogelijkheden en flexibiliteit. Dat wil zeggen dat er gekozen kan worden voor plattegronden en extra opties. Voor elke leefstijl wat wils! Wil je meer weten over DUIN Almere? Maak een afspraak en kom langs in de modelwoning. Kijk voor meer informatie op www.duin.nl.

Uniek wonen doe je in DUIN!

noorderduinnoorderduin

Bezoek de site van DUIN