Benieuwd naar nieuwbouw in Almere Buiten? Hier vind je alles over de nieuwbouwprojecten. Welkom in Almere Buiten; het stadsdeel waar je ook écht buiten bent. Almere Buiten kenmerkt zich door haar polderkarakter. Sloten, tochten, vaarten en bos; iedere buurt grenst hier aan een stukje groen. En met de Oostvaardersplassen in je achtertuin is er hier altijd iets te doen! In Almere Buiten zijn ook een aantal nieuwbouwprojecten in de Indische Buurt, hier woon je vlakbij het centrum van Almere Buiten. De Indische Buurt ligt parallel aan de Evenaar, die de verbinding vormt met het centrum van Almere Buiten. In deze buurt vind je mooie nieuwbouwwoningen aan charmante hofjes!

indische buurt

Indische Buurt

In de strook tussen het park (in de middenberm van de Evenaar) en het spoor wordt volop gebouwd. Deze strook vult zich met verschillende voorzieningen die het woongenot van de inwoners van Almere Buiten vergroot. Woningbouw, een supermarkt, een kinderdagverblijf, een buurtcentrum en een gezondheidscentrum, horeca en religieuze voorzieningen zoals een Boeddhistische Tempel, een Koninkrijkszaal van de Jehova getuigen vinden hier hun plek. Uiteindelijk wordt dit nieuwbouwproject in Almere Buiten een afwisselende strook met een aantrekkelijke mix van wonen, werken, sport en plezier.

Wonen, werken, sport en plezier!


Voorzieningen voor nieuwbouw Almere Buiten

Naast de nieuwbouw in Almere Buiten zijn er genoeg voorzieningen in de buurt om alle nieuwe bewoners een thuis te bieden. Je kunt bijvoorbeeld shoppen in het centrum van Almere Buiten: Doemere en Buitenmere. Hier vind je meerdere grote woonwinkels en doe-het-zelf winkels, zoals Kwantum en Praxis. Je vindt hier ook genoeg cafétjes, supermarkten, scholen en nog veel meer dat Almere Buiten tot een zeer geschikte nieuwbouwwijk maakt voor jou en je gezin. Kom naar het mooie Almere Buiten!

 Ideale voorzieningen in Almere Buiten

terrasje almere buiten voorzieningen nieuwbouw 

Anne_snapshots__MG_8137


De Buitenkans en Gewild Wonen

Gewild Wonen en De Buitenkans zijn voorbeelden van mooie nieuwbouwwijken in Almere Buiten die kort geleden zijn opgezet. Mensen krijgen hier de kans om hun eigen huis te bouwen. Daarnaast heeft De Buitenkans een groen tintje, door ecologische materialen te gebruiken bij het bouwen van de huizen. Met het natuurgebied ‘’de Oostvaardersplassen’’ als achtertuin, ben je omgeven door de natuur. Wilde dieren, mooi groen en de zonsondergang zijn aspecten die jouw dag kunnen maken!

Prachtige nieuwbouwwijken!