Benieuwd naar nieuwbouw Almere Poort? Dit stadsdeel is het jongste stadsdeel en kent veel ruimte voor nieuwe wijken. Het stadsdeel waar je op de fiets naar het strand kunt, naar het bos of naar het park. Centraal gelegen aan de A6, vlakbij Amsterdam en ’t Gooi, met een eigen NS-station. Het levendige stadsdeel met voorzieningen als de Topsporthal, het Klokhuis, bijzondere basisscholen en kinderopvang. Maar ook voortgezet onderwijs met een speciaal profiel zoals het Arte College en het Groenhorst College. Lees hier meer over de mogelijkheden voor nieuwbouw in Almere Poort!


Nieuwbouwprojecten

Nergens is het woonaanbod zo divers als in Almere Poort, omdat veel bewoners zelf hebben meegebouwd aan dit stadsdeel. Aan de rand van het Europakwartier, vlakbij het strand en het bos vind je stadspaleizen met verschillende type nieuwbouwappartementen in diverse prijsklassen. Wil je nog dichter bij het strand wonen? Dan kun je terecht bij het gebied DUIN. Je kunt daar kiezen voor appartementen, rijwoningen of luxe DUINvilla’s. Ben je benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in Almere? Kijk dan hier!

Almere Poort is één grote nieuwbouwwijk

Nieuwbouw in Almere Poort


DUIN

In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je nieuwbouwwoning in Almere Poort zo het strand op of de natuur in. DUIN betekent wonen in de duinen, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Met een jachthaven, een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants. DUIN is een perfect voorbeeld voor nieuwbouw in Almere Poort.

Kom jij ook wonen in het prachtige DUIN?


Stadstuinen Poort

Met Stadstuinen Poort maakt Almere het stadsdeel Almere Poort af, op een bijzondere manier! Met de verdeling in vier woongebieden met ieder een eigen volgorde en een eigen wijze waarop de gemeente de samenwerking zoekt met marktpartijen en particulieren komt Stadstuinen Poort tot uitvoering. Stadstuinen is in Almere het eerste gebied dat wordt ontwikkeld volgens de principes van Growing Green Cities. Een gebied waar het stadslandschap centraal staat om te werken naar een gezonde, productieve, biodiverse en eetbare stad.

Artist Impression Almere Poort