Benieuwd naar nieuwbouw Almere Poort? Dit stadsdeel is nieuw en kent veel ruimte voor nieuwe wijken. Het stadsdeel waar je op de fiets naar het strand kunt, naar het bos of naar het park. Centraal gelegen aan de A6, vlakbij Amsterdam en ’t Gooi, met een eigen NS-station. Het levendige stadsdeel met voorzieningen als de Topsporthal, het Klokhuis, bijzondere basisscholen en kinderopvang. Maar ook voortgezet onderwijs met een speciaal profiel zoals het Arte College en het Groenhorst College. En niet te vergeten, leuke lunchrooms en koffiezaken zoals het Heilig Boontje. Lees hier meer over de mogelijkheden voor nieuwbouw in Almere Poort!


Diverse nieuwbouwprojecten in Almere Poort

Nergens is het woonaanbod zo divers als in Almere Poort, omdat de bewoners zelf hebben meegebouwd aan dit stadsdeel. Aan de rand van het Europakwartier, vlakbij het strand en het bos vind je stadspaleizen met verschillende type nieuwbouw appartementen in diverse prijsklassen. Wil je nog dichter bij het strand wonen? Dan kun je terecht bij het gebied DUIN. Je kunt daar kiezen voor appartementen, rijwoningen of luxe DUINvilla’s in een prachtige omgeving. Ben je benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in Almere? Kijk dan hier!

Almere Poort is één grote nieuwbouwwijk

Nieuwbouw in Almere Poort
Nieuwbouw in Almere Poort

Nieuwbouw in Almere Poort


DUIN

In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je nieuwbouwwoning in Almere Poort zo het strand op of de natuur in. DUIN betekent wonen in de duinen, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Met een jachthaven, een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants.

De eerste drie bouwfasen zijn reeds opgeleverd en de vierde bouwfase is reeds van start gegaan.  Ook is de bouw gestart van 3 appartementengebouwen met gezamenlijk 131 appartementen in de koopsector, vrij sector huur en sociale huur. Daarnaast bevindt de bouw van het trainingscentrum van Carnival en het bijbehorende hotel zich in een afrondende fase. DUIN is een perfect voorbeeld voor nieuwbouw in Almere Poort.

Kom jij ook wonen in het prachtige DUIN?