Op zoek naar nieuwbouw in Almere Stad? In het centrum van Almere woon je in een ruime, groene omgeving, maar ervaar je ook de gemakken van een stad met bijna 200.000 inwoners. Een goed bereikbaar en compleet Centrum als hart van het stadsdeel, drie stations om uit te kiezen gecombineerd met ruim opgezette wijken met veel water en groen.


Nieuwbouw Almere Stad Noorderplassen

In Noorderplassen-West woon je in het meest waterrijke én bosrijke deel van Almere Stad. Je kunt daar met je eigen bootje via een sluis naar het Markermeer, maar ook op de Noorderplassen zelf kun je heerlijk varen, zwemmen of spelen met je kinderen op één van de strandjes. Het bos is op loopafstand, waar je kunt wandelen, hardlopen of fietsen. De kans is groot dat je daar ‘wildlife’ tegenkomt, zoals de Schotse Hooglanders.

Deze wijk is al grotendeels vol, toch worden er op kleine schaal nog nieuwbouwwoningen beschikbaar gesteld. Eengezinswoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Je woont er midden in de natuur of aan een gezellig haventje waar regelmatig iets georganiseerd wordt door de bewoners en de lokale watersportvereniging. Daarnaast zijn er voldoende voorzieningen, zoals een supermarkt, basisscholen en kinderopvang. En wil je uitgebreider gaan winkelen? Dan ben je binnen 10 minuten in het centrum van Almere Stad. Bekijk hier de nieuwbouwprojecten in Almere, waaronder Noorderplassen.

Kom wonen in Noorderplassen!

Nieuwbouw Noorderplassen

Stadsdelen Almere Poort

 

nieuwbouw almere stad hoekman

Andere projecten in Almere Stad

Almere Stad is het grootste stadsdeel van Almere. Nieuwbouw en traditionele huizen wisselen zich hier af. Geregeld worden hier nieuwe huizen en appartementen gebouwd. Een goed voorbeeld is het appartementencomplex De Hoekman. Dit project wordt middenin de stad gebouwd, waardoor je alles binnen handbereik hebt. Op de fundapagina kun je op zoek gaan naar alle nieuwbouw Almere Stad en natuurlijk alle nieuwbouwprojecten in de andere wijken van Almere.

Kom wonen in het veelzijdige Almere Stad!