Wil je weten of er nieuwbouw in Almere Hout is? Zeker wel! Almere Hout is een landelijk gelegen stadsdeel, centraal gelegen aan de rand van de stad. Je kunt hier wonen in de luxe villawijk Vogelhorst of in het dorp Nobelhorst. In Almere Hout vind je naast diverse zelfbouwkavels ook de mogelijkheid om een aankleedhuis te kopen. Dit kan in de wijk Nobelhorst. Ook zijn er qua nieuwbouw in Nobelhorst veel mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Ben je benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in Almere? Kijk dan hier!

nieuwbouwprojecten almere

Nobelhorst

Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis? Dan ben je in Nobelhorst aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een eigen aankleedhuis te kopen. Dit is een duurzaam basishuis met alles erop en eraan die je als koper naar eigen wens en budget verder kunt aankleden met allerlei extra’s. Je maakt je huis zoals jij het wilt.

Nobelhorst bestaat voor een groot deel uit eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Als bewoner beslis je zelf mee hoe je je buurt inricht. Dit gebeurt op een manier en schaal die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Echt bijzonder!

Kom en beleef Nobelhorst!


Villapark Vogelhorst

Op Villapark Vogelhorst woon je midden in de natuur, omgeven door bossen, water en eindeloze poldervlaktes. Ultiem landelijk en voor je gevoel ver weg van de hectiek van de stad. Het tegendeel is waar, want je bent echt zo in het centrum, op de snelweg en in ’t Gooi. In Villapark Vogelhorst komen alleen maar zelfbouwkavels, vrijstaande villa’s en prachtige twee-onder-eenkapwoningen. Door de grote kavels geniet je van veel privacy. Het fijne is dat er ondanks de ruime afstand tussen de huizen wel een groot saamhorigheidsgevoel onder de bewoners is.

Ruimte en privacy

vogelhorst

kemphaan nieuwbouw almere hout

Almere Hout

Je hoeft je ook zeker niet te vervelen in Almere Hout. Je kunt er klimmen in het klimbos of slingeren aan de langste tokkelbaan van Nederland van boom tot boom. Sla een balletje op de golfbaan Almeerderhout of kom aapjes kijken bij stadslandgoed de Kemphaan. Daar vind je ook elke week een boerenmarkt, waar je heerlijke lokale producten kunt kopen! Daarnaast worden er vaak evenementen georganiseerd, als de Doe-en Kijkdag.

Natuurlijk kun je ook een boswandeling maken of een spannende speurtocht. De landelijke omgeving zorgt voor eindeloze mogelijkheden. De kids kunnen hier helemaal losgaan en zullen zich nooit vervelen.

In Almere Hout verveel je je nooit!