Wil je weten of er nieuwbouw in Almere Hout is? Zeker wel! Almere Hout is een landelijk gelegen stadsdeel, centraal gelegen aan de rand van de stad. Je kunt hier wonen in de luxe villawijk Vogelhorst of in het dorp Nobelhorst. In Almere Hout vind je naast diverse zelfbouwkavels ook de mogelijkheid om een aankleedhuis te kopen. Dit kan in de wijk Nobelhorst. Een handig duurzaam basishuis met alles erop en eraan, die je als koper naar eigen wens en budget verder kunt aankleden met allerlei extra’s. Ook zijn er qua nieuwbouw in Nobelhorst veel mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Ben je benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in Almere? Kijk dan hier!

nieuwbouwprojecten almere

Nobelhorst

Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis? Dan ben je in Nobelhorst aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een eigen aankleedhuis te kopen. Dit is een duurzaam basishuis met alles erop en eraan die je als koper naar eigen wens en budget verder kunt aankleden met allerlei extra’s. Je maakt je huis zoals jij het wilt.

Nobelhorst ontstaat voor een groot deel juist door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Als bewoner beslis je zelf mee hoe je je buurt kan inrichten. Dit gebeurt op een manier en schaal die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Echt bijzonder!

Kom en beleef Nobelhorst!


In Almere Hout verveel je je nooit!

Je hoeft je ook zeker niet te vervelen in Almere Hout. Je kunt er klimmen in het klimbos of slingeren aan de langste tokkelbaan van Nederland van boom tot boom. Sla een balletje op de golfbaan Almeerderhout of kom aapjes kijken bij stadslandgoed de Kemphaan. Daar vind je ook elke week een boerenmarkt, waar je heerlijke lokale producten kunt kopen! Daarnaast worden er vaak evenementen georganiseerd, als de Doe-en Kijkdag.

Natuurlijk kun je ook een boswandeling maken of een spannende speurtocht. De landelijke omgeving zorgt voor eindeloze mogelijkheden. De kids kunnen hier helemaal losgaan en zullen zich nooit vervelen. Ook bij locaties als het Eksternest kun je terecht voor een leuk dagje uit. Kinderen leren hier op een leuke manier over allemaal natuurlijke onderwerpen, erg interessant!

In Almere Hout verveel je je nooit!

kemphaan nieuwbouw almere hout