Het kan in AlmereNieuwsNieuwsWoonExpeditie met Almeerse Woonmarkt

WoonExpeditie met Almeerse Woonmarkt

Almere

Zaterdag 10 juni vindt de eerste WoonExpeditie van dit jaar plaats in Almere Poort. Er is gekozen voor een vernieuwde aanpak die beter aansluit bij de behoefte van woningzoekenden, zelfbouwers én de marktpartijen. Zo wordt er o.a. een Almeerse Woonmarkt georganiseerd, waar woningzoekenden meer informatie kunnen krijgen over het aanbod nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels in de stad.

Verder kunnen bezoekers ontdekken hoe verrassend je kunt wonen in Almere Poort en zich laten bijpraten over de toekomstige gebiedsontwikkelingen in Poort Oost, waar groen en gezond wonen de standaard wordt. Ook de nieuwbouwlocaties Zandpoort en Duin kunnen worden bezocht. In de nieuwste wijk Zandpoort in Olympiakwartier West kunnen belangstellenden zich laten informeren over de ontwikkelingen, in Duin kunnen o.a. modelwoningen worden bezocht. De WoonExpeditie start bij het station Almere Poort. Wandel of fiets via het net aangelegde Havenpad naar Zandpoort, de Woonmarkt en Duin. Het programma van de WoonExpeditie Almere Poort is te vinden op www.hetkaninalmere.nl/woonexpeditie.

De WoonExpeditie is een informatief woonevenement en wordt georganiseerd door de gemeente Almere i.s.m. Almere City Marketing en marktpartijen. In oktober van dit jaar vindt de tweede WoonExpeditie plaats in Almere Hout.