De WoonExpeditie is hét Almeerse informatieve woonevenement waar je alles te weten komt over nieuwbouw en zelfbouw. Almere heeft namelijk voor ieder wat wils; of je nu stads, dorps, landelijk of juist heel exclusief wil wonen! De laatste WoonExpeditie was 14 oktober. Heb je deze gemist? Lees dan hieronder meer over wonen in Almere


Geslaagde WoonExpeditie

De WoonExpeditie in Almere Hout was een groot succes. Ruim 5.000 Nederlanders kwamen af op het informatieve woonevenement. Er was veel interesse voor wonen in Hout, Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn in trek. Benieuwd naar de volgende woonexpeditie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Het kan in Almere op Facebook.

WoonExpeditie oktober
woonexpeditie almere

Wonen in Almere

Hier kun je wonen zoals jij dat wil, in een huis dat één op één bij jou past. Je kunt kiezen om een eigen huis te bouwen, een woning te huren of een bestaand huis te kopen. In deze jonge stad zijn de bestaande koopwoningen sowieso niet ouder dan 40 jaar en veelal goed onderhouden.

Er is ook veel nieuwbouw. We zijn druk bezig met verschillende projecten, verspreid door de hele stad. Kun je je droomhuis niet vinden? Dan kun je altijd nog kiezen voor zelfbouw! Ruim 2.000 zelfbouwers gingen je voor. Hier kan namelijk iedereen hun eigen droomhuis bouwen. Waar je ook voor kiest, kom wonen in Almere!


Almere Hout

Het landelijke Almere Hout is erg populair. Wijken zoals Villa Vogelhorst en Nobelhorst zijn momenteel flink aan het groeien. Zelfbouw en nieuwbouw worden hier gecombineerd. Van ruime landhuizen tot gezellige dorpsachtige rijtjeshuizen, het kan hier allemaal. Bekijk hier alles over de nieuwbouwprojecten in Almere Poort.

Nobelhorst WoonExpeditie
zelfbouw almere poort

Almere Poort

In Almere Poort, het jongste stadsdeel, staat zelfbouw voorop. Daarnaast zijn er nu veel projecten in ontwikkeling, zoals Duin. Ook zelfbouw is razend populair in dit verrassende stadsdeel. Je krijgt hier alle ruimte, van betaalbare kavels tot ruime kavels waar je jouw droomhuis kunt bouwen.


Meer weten over wonen?

Naast Almere Poort en Almere Hout zijn er nog drie stadsdelen waar je met veel plezier kunt wonen. Alles wat je wil weten over wonen in Almere is op deze website te vinden. Zelfbouw, nieuwbouw, huren, het kan allemaal!

wonen in duin