Het kan in AlmereWoonExpeditieBestaande bouw WoonExpeditie

Bekijk hier het aanbod van bestaande bouw

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 1 oktober kun je tussen 11.00 en 15.00 uur huizen die te koop staan zonder afspraak bezichtigen. Het ideale moment  om je breed te oriënteren op de Almeerse woningmarkt. Wil je bestaande bouw of ga je toch liever je eigen huis bouwen? Misschien is er wel een nieuwbouwproject in je favoriete wijk of kom je op iets heel anders uit dan je vooraf had bedacht. Laat je inspireren!


 

divertimentostraat

De Almeerse pareltjes

Een aantal makelaars hebben speciaal voor jou een aantal pareltjes uitgelicht. Deze kunnen worden bekeken tijdens de NVM Open Huizen Dag. Ben je benieuwd naar deze bijzondere woningen? Klik dan op één of meerdere makelaars hieronder en bekijk het aanbod!

Pieter van der PlasLeukehuizen.nlVan de SteegeVan der Linden

Kom je naar de NVM Open Dag? Lees dan de onderstaande 5 tips en wees goed voorbereid! Wij wensen jou alvast veel succes met het vinden van jouw droomhuis!


Tip 1

Maak een wensenlijst

Stel voorafgaand aan de bezichtiging een wensenlijst op. Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Welke afstand wil je maximaal afleggen voor woon-werkverkeer?


Tip 2

Bepaal je budget

Bekijk de financiële mogelijkheden. Bij het bepalen van je budget is het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar hoeveel je maximaal kunt lenen, maar ook hoeveel je maximaal wilt lenen.

 


Tip 3

Maak foto’s

Maak zoveel mogelijk foto’s van alle ruimtes, vraag het wel eerst even. Zo kan je altijd nog nakijken hoe die ene kamer er ook alweer eruit zag.


Tip 4

Verken de buurt

Misschien ben je al bekend met de buurt. Zo niet, dan is het een goed idee om een keertje rustig door de wijk te wandelen. Denk jij dat je jezelf thuis zult voelen in deze omgeving? Hoe zit het met de voorzieningen?

 


Tip 5

Kijk goed rond in de woning

Kijk op je gemak rond in het hele huis. Schroom niet om in de kruipruimte of op zolder te kijken. Hoe is de indeling van de woning? Past deze indeling bij jouw woonplannen? Kijk ook naar de apparatuur, zoals de geiser of de vaatwasser. Is alles in goede staat?