Leukehuizen.nl

Leukehuizen.nl

1111

Op deze pagina vindt je een aantal woningen die aan worden geboden door leukehuizen.nl. Deze zullen ook te bezoeken zijn tijdens de NVM Open Huizen Dag. Voor meer informatie kun je terecht op www.leukehuizen.nl.

Saturnussingel

Saturnussingel 312, Almere Poort

Verliefd op het Maxhuis – Huis de hoogte, met aan de tuinzijde de woon- en slaapkamer met plafondhoogte van maar liefst 4.10 meter? Op een mooie plek aan de Saturnussingel is nu een woning van dit type in verkoop gekomen – bouwjaar 2014. Het huis heeft 4 slaapkamers, een ruime badkamer, heel veel bergruimte en een fijne tuin met achterom en schuur. De woning is perfect afgewerkt en indien gewenst op korte termijn beschikbaar.

Vraagprijs: € 275.000 k.k.


Druivenstraat 46, Almere Stad

In de populaire Parkwijk treft u op een mooie locatie aan de Hoge Vaart deze royale gezinswoning (1997) met vrij uitzicht aan de voorzijde, parkeerplaats op eigen erf, inpandige garage en een zonnige en brede achtertuin (zuid-westen). De twee kamers op de eerste verdieping hebben een extra hoog plafond. Het huis ligt dicht bij dagelijkse voorzieningen als scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. Er is een snelle verbinding met de rijkswegen A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en ‘t Gooi.

Vraagprijs: € 272.500 k.k.

Druivenstraat
Homerusgardens 1 verkleind

Trojestraat, Almere Poort

Homerus Gardens is een ontwerp van Johan architectuur, 26 appartementen verdeeld acht woonlagen. Het gebouw heeft een heldere opzet en zal een kleurrijk baken vormen in de wijk. De onderste bouwlagen krijgen een gevel van baksteen met houten kozijnen. Daarboven komt (blauw) stucwerk met kunststof kozijnen en grote balkons. De verkoop van de nieuwbouwappartementen in Homerus Gardens is gestart. Het zijn 26 appartementen van 57 m2 tot 153 m2, vanaf €147.700 VON. De oplevering  is gepland in maart 2017. Kijk op wonen-in-homerus.nl voor meer informatie.


Buitenplaats Oosterwold, Tureluurweg

Buitenplaats Oosterwold is een nieuw aan te leggen landschapspark met in het eindbeeld 63 percelen aan te leggen in verschillende fases. Buitenplaats Oosterwold wordt in totaal 11 hectare groot. Hier heeft u de vrijheid om op ruime kavels uw eigen woning te bouwen.

€146.640 VON

buitenplaats-oosterwold