Op deze pagina vind je een aantal pareltjes van makelaar Van de Steege. Al deze woningen kun je bekijken tijdens de NVM Open Huizen Dag. Voor meer informatie kun je terecht op www.vandesteege.nl.

herasingel

Herasingel 41, Almere Poort

Ben jij op zoek naar een lichte, ruime, energiezuinige en luxe woning? Stop hier! Deze prachtige tussenwoning gelegen in de populaire woonwijk Almere Poort (Homeruskwartier) wordt aangeboden voor een vraagprijs van €325.000,- K.K.

Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand en jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad. Almere Poort heeft een eigen NS station en binnen 20 minuten ben je met de trein in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.


Klarinetstraat 1, Almere Stad

Deze prachtige hoek/eind woning beschikt op de begane grond over een ruime en prachtige woonkeuken voorzien van alle benodigde apparatuur met schuifpui naar het terras van de fraai aangelegde zonnige tuin. Tevens is de woning voorzien van een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. De parkeerplaats voor de woning ligt op gemeente grond, maar is specifiek bedoeld voor de bewoners van deze woning. Je kunt zowel via een trap in de royale hal als via een trap in de woonkeuken naar de eerste verdieping. Hier is een prachtige vide en ruime lichte woonkamer met een open haard gesitueerd. Nog afgezien van het ruimtelijke effect, biedt de ruimte de mogelijkheid om gezellig het contact te onderhouden tussen de woonkamer en de woonkeuken. De woning wordt aangeboden voor € 285.000 k.k. Klik hier voor meer informatie.

klarinetstraat

januaristraat


Januaristraat 13, Almere Buiten

Starters opgelet: Deze leuke en goed onderhouden woning, gelegen in de populaire wijk de seizoenenbuurt, is misschien wel waar jij naar op zoek bent. De woning kenmerkt zich door de speelse indeling en is gelegen nabij diverse voorzieningen waaronder een bushalte, winkelcentrum met NS station, gezondheidscentrum, zwembad, diverse scholen, natuurgebieden, uitvalswegen. Bouwjaar 1997 woonoppervlakte 94 m2, bruto inhoud woonhuis 339 m3. De woning wordt aangeboden voor € 150.000 k.k. Klik hier voor meer informatie.


Harpstraat 73, Almere Stad

Perfect gelegen en goed onderhouden gezinswoning met zwembad in de tuin in de geliefde woonwijk Muziekwijk! Ondanks de rustige ligging, zijn alle voorzieningen zoals NS station, winkels, manege, sportvelden en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar! Dankzij de gunstige ligging bent u via de ontsluitingswegen met de auto ook zo in Amsterdam of Utrecht. Deze speelse starterswoning wordt aangeboden voor een vraagprijs van €192.500,- k.k. Klik hier voor meer informatie.

harpstraat
darja-collinstraat


Darja Collinstraat 5, Almere Stad

Deze prachtige eengezinswoning ligt in de Danswijk. Door de groene omgeving en uitzicht op op het water is deze goed onderhouden woning een lust voor het oog. Ideaal is de inrichting van deze woning aan de voorkant is de eetkeuken gelegen. Hierdoor is er een ideale en gezellige eethoek ontstaan met uitzicht op het water aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en is recent voorzien van een nieuw aanrechtblad. De woonkamer is ruim en biedt toegang tot de heerlijke achtertuin welke op het Noordoosten is gesitueerd. In de tuin staat tevens een houten berging. Door de bouw van woning en omgeving heb je gedurende de hele dag zon. De woning wordt aangeboden voor € 169.000 k.k. Klik hier voor meer informatie.