Bekijk hier het programma van Duin tijdens de WoonExpeditie van zaterdag 10 juni. Ontdek de omgeving en de mooie Duinvilla’s om alles te weten te komen over deze prachtige nieuwbouwlocatie.


Programma Duin

In Duin kun je wonen met een vakantiegevoel, dichtbij het water (IJmeer) en het strand. Volg de beachflags en wandel of fiets naar de modelwoningen van Duin aan de Duinstraat 31 en 27. De nieuwe fase met Duinvilla’s in Noorderduin II is dan nét in verkoop gegaan (3 juni 2017).

Je hebt keuze uit maar liefst woningtypes; door de gemêleerde witte gevelsteen en Franse dakpannen heeft het geheel een mediterrane uitstraling. Er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit woonoppervlaktes van 123 – 178 m2. De prijzen variëren van € 307.000 tot € 577.000 v.o.n.. Een complete keuken en luxe badkamer zijn al inbegrepen. En er zijn ook nog genoeg opties om je woning helemaal naar wens te maken!

Ook in Duin is het gezellig met een springkussen voor de kinderen en lekkere drankjes en soepjes!

Wil je alvast meer info, bel dan gerust even met de verkoopadviseurs van DUIN: 06 – 4920 2632.

Duin woonexpeditie

Over Duin

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, restaurants etc. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren.

DUIN is een plan vol contrasten; druk en rustig, beschut en in de wind, natuurlijk en stedelijk.  In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Tevens loop je vanuit je woning zo de natuur in. DUIN betekent wonen op een duin, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Duin heeft de NEPROM-prijs 2017 gewonnen, de prijs voor de meest onderscheidende locatieontwikkeling in Nederland.

Ga terug naar de WoonExpeditie pagina
Strandbad Duin Almere Poort