Wil jij ook wonen in een heel nieuw huis, die je nog helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten? Dan vind je in Almere volop aanbod. Een appartement in een luxe stadvilla of een 2-onder 1 kapwoning in een charmant hofje? Je kunt in Almere kiezen uit verschillende nieuwbouwprojecten. Niet alleen in de nieuwere stadsdelen zoals Almere Poort vind je nieuwbouwwoningen, ook op kleinere schaal in de ‘oudere’ stadsdelen zoals Almere Buiten en Almere Haven worden nog steeds woningen gebouwd. Je kunt dus, naast je woning, ook de woonomgeving uitkiezen die bij je past. Centraal gelegen met gezellige eethuisjes in de buurt of in een duinlandschap vlakbij het strand, het kan allemaal.

 Klik hier voor nieuwbouwprojecten Almere

flat

Uitgelichte nieuwbouwprojecten

Een aantal ontwikkelaars hebben speciaal voor jou een aantal nieuwbouwprojecten uitgelicht. Ben je benieuwd naar de nieuwe projecten? Klik dan op één of meerdere ontwikkelaars hieronder en bekijk het aanbod!

Villa nova

Nieuwbouwwijken

Naast de nieuwbouwprojecten zijn er ook een aantal nieuwbouwwijken. Hier wordt momenteel veel nieuwbouw geplaatst. Wijken als DUIN, Nobelhorst en Vogelhorst zijn mooie voorbeelden van  nieuwbouw in Almere.


 

Duin Almere Poort

DUIN Almere

In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN betekent wonen in de duinen, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Met een jachthaven, een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants. Helga was samen met haar man en twee kinderen de eerste bewoners van DUIN.


Noorderduin in verkoop

In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN betekent wonen in de duinen, aan het strand en vlakbij Amsterdam. Met een jachthaven, een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants. Op zaterdag 1 oktober gaat het nieuwe gedeelte Noorderduin in verkoop. Het duinlandschap rechts van de Marinaweg wordt anders dan in Zuiderduin. Hier komen witte huizen met mediterrane invloeden. De prijsstelling is iets lager dan in Zuiderduin. Lees meer op DUIN.nl.

DUIN nieuwbouw

Stadsdelen Almere Hout


Nobelhorst

Nobelhorst is een compleet nieuwe wijk aan de oostkant van Almere, in het stadsdeel Almere Hout. Hier is buurtje voor buurtje een compleet nieuwe wijk ontstaan, genaamd Nobelhorst. Rust, ruimte en groen, maar wel aan de rand van een stad met alle voorzieningen. Zowel Almere haven, het centrum van Almere, als het Gooi zijn in 10 minuten bereikbaar met de auto. In het gezellige dorp kun je zelf je eigen droomhuis bouwen, maar ook een huis kopen of huren. Ook zijn er veel mogelijkheden om het wonen en werken te combineren. Lees hier meer over Nobelhorst.

Nobelhorst is echt bijzonder!


Vogelhorst

Groene lanen en korte woonstraten geven het villapark Vogelhorst een dorps karakter. De wijk wordt omarmd door waterpartijen met een meertje als middelpunt. De kavels zijn ruim, de omgeving uniek, want rust en ruimte waren nog nooit zo dichtbij. Zelfbouwers in Vogelhorst kiezen nadrukkelijk voor het vrije én vrijstaande wonen op kavels van 500 tot 1000 m2. De ruime kavels staan garant voor grote tuinen. Centraal in de wijk ligt een landschapspark naast een mooie waterpartij met speelplaats. Kinderen spelen hier heerlijk buiten, groeien op tussen slootjes en bospaden. Het ultieme buiten wonen. Lees hier meer informatie over Vogelhorst.

vogelhorst almere